Hopp til hovedinnholdet

Bli med håndballgutta mot EM-medaljer - Her er sendeskjemaet

Håndballgutta er klare for å jakte nye EM-medaljer. Her er sendeskjemaet for mesterskapet som spilles i Tyskland. Vi forventer dramatikk fra øverste hylle!

8. januar 2024

Forrige EM ble en liten nedtur for håndballgutta, hvor det endte med et dramatisk tap i kvartfinalen mot Sverige. Nå er Sander Sagosen og lagkameratene klare for revansje!

Torsdag 11. januar spilles Norges åpningskamp i Berlin. Med tøffe Polen som motstander ligger det an til bånn gass helt fra start.

Slik blir Norges vei mot EM-medaljer

Norge skal spille i gruppe D, og samtlige av guttas kamper spilles i Berlin. Polen og Slovenia blir tøffe nøtter, og mot jokeren Færøyene vet man jo aldri hva som kan skje.

Du som skal følge EM på tv, ser alle Norges kamper på TV3. Øvrige kamper sendes på samme kanal, V sport 1 og 2, eller i Viaplays strømmetjeneste. De sistnevnte kan du velge inn på din Altibox TV for poeng på Mine sider her.

Dato Tid Kamp
Torsdag 11. januar 20:30 Norge - Polen
Lørdag 13. januar 20:30 Færøyene - Norge
Mandag 15. januar 20:30 Norge - Slovenia

To lag går videre fra puljen, og skulle Norge bli et av disse, må de forflytte seg til mellomspillet i Hamburg. Her får vi forhåpentligvis noen herlige oppgjør mot Sverige og Danmark fra 17. til 23. januar.

I semifinalen og finalen drar, forhåpentligvis, håndballgutta til mektige Lanxess Arena i Køln, som har plass til hele 18.500 (!) tilskuere. En eventuell semifinale og finale spilles 26. og 28. januar.

Vi krysser fingrene for at Norge blir med hele veien inn, og booker allerede nå plass i sofaen for finale søndag 28. januar kl. 17:45!

Last ned hele kampoppsettet her.

Heia Norge!

Relaterte saker:

Mye nytt og spennende på tv nå 

Vi håper du har litt ledig plass i underholdningskalenderen din, for nå er det premiere på mange superinteressante nye serier, og det kommer ferske sesonger av tidligere favoritter. Få full oversikt her!  

Les hele saken ›

Altibox forsterker samarbeidet med E-sport Alliansen

Altibox viderefører og forsterker samarbeidet med E-sport Alliansen, også kjent som Bredde E-sport Alliansen – en nasjonal samling av e-sportklubber på breddenivå.

Les hele saken ›

Sommeridrettene er tilbake – Velg ditt favorittinnhold her!

Golf, tennis, motorsport og fotball. Selv om vi elsker vintersport er det deilig med litt sommeridretter også. Her har du noe av det som skjer fremover.

Les hele saken ›

Få kinofølelsen hjemme! Her er de ferskeste filmene 🚨

Blockbustere, mysterier, romantikk, fantasy og action – ja, filmkiosken byr på noe til enhver smak, enten du inviterer til date i kveld, samler familien foran skjermen eller nyter alenetid.

Les hele saken ›

Tre nye serier i strømmetjenesten Altibox X! 🆕

Nyåret har ikke nødvendigvis imponert oss på værfronten. Men frosne tær og vindskjev lugg er godt grunnlag for pledd, peis og en kveld foran skjermen. Her er tre nyheter som kan strømmes nå på Altibox X.

Les hele saken ›

På nett med alle som gamer

Enten du gamer på Xbox, pc, nettbrett eller mobil, vil du og din familie ha glede av spillbiblioteket Xbox Game Pass Ultimate. Og nå har vi et godt tilbud – både med og uten Xbox-konsoll inkludert!

Les hele saken ›