Hopp til hovedinnholdet

Bli med håndballgutta mot EM-medaljer - Her er sendeskjemaet

Håndballgutta er klare for å jakte nye EM-medaljer. Her er sendeskjemaet for mesterskapet som spilles i Tyskland. Vi forventer dramatikk fra øverste hylle!

8. januar 2024

Forrige EM ble en liten nedtur for håndballgutta, hvor det endte med et dramatisk tap i kvartfinalen mot Sverige. Nå er Sander Sagosen og lagkameratene klare for revansje!

Torsdag 11. januar spilles Norges åpningskamp i Berlin. Med tøffe Polen som motstander ligger det an til bånn gass helt fra start.

Slik blir Norges vei mot EM-medaljer

Norge skal spille i gruppe D, og samtlige av guttas kamper spilles i Berlin. Polen og Slovenia blir tøffe nøtter, og mot jokeren Færøyene vet man jo aldri hva som kan skje.

Du som skal følge EM på tv, ser alle Norges kamper på TV3. Øvrige kamper sendes på samme kanal, V sport 1 og 2, eller i Viaplays strømmetjeneste. De sistnevnte kan du velge inn på din Altibox TV for poeng på Mine sider her.

Dato Tid Kamp
Torsdag 11. januar 20:30 Norge - Polen
Lørdag 13. januar 20:30 Færøyene - Norge
Mandag 15. januar 20:30 Norge - Slovenia

To lag går videre fra puljen, og skulle Norge bli et av disse, må de forflytte seg til mellomspillet i Hamburg. Her får vi forhåpentligvis noen herlige oppgjør mot Sverige og Danmark fra 17. til 23. januar.

I semifinalen og finalen drar, forhåpentligvis, håndballgutta til mektige Lanxess Arena i Køln, som har plass til hele 18.500 (!) tilskuere. En eventuell semifinale og finale spilles 26. og 28. januar.

Vi krysser fingrene for at Norge blir med hele veien inn, og booker allerede nå plass i sofaen for finale søndag 28. januar kl. 17:45!

Last ned hele kampoppsettet her.

Heia Norge!

Relaterte saker:

Hvor mye kan du spare? 💸

Har du regnet på hvor mye du betaler for internett og strømmetjenester? Det kan godt hende at du betaler mer enn du må, nemlig.

Les hele saken ›

De mest fornøyde tv- og bredbåndskundene har Altibox

‘Vi er svært takknemlige for tilbakemeldingen fra kundene. Det motiverer oss for å stå på enda mer, for vi har en ambisjon om å øke kundetilfredsheten enda noen hakk,’ sier Shiraz Abid, leder for privatmarkedet i Altibox, om topplasseringen i Norsk Kundebarometer.

Les hele saken ›

Vinn London-tur og VIP-billetter til ellevill, digital ABBA-konsert!

Popgruppen ABBA har gitt oss fantastiske musikkopplevelser gjennom 50 år. Nå kan du vinne opphold og VIP-billetter til det fantastiske showet ‘ABBA Voyage’ i London!

Les hele saken ›

Møt personer med brennende hjerter på Altibox X

Kjenner du at du har en sak du brenner ekstra sterkt for, og virkelig har lyst til å ta tak i? Da er du i samme båt som personene du kan følge i ‘Brennende hjerter’. Dette er en av månedens største nyheter på Altibox X.

Les hele saken ›

God Netflix-nyhet til alle og nye seriefavoritter

Nå blir det enda lettere å ta inn Netflix i det valgfrie tv-innholdet ditt hos Altibox! Så kan du strømme den nye norsk-svenske serien ‘Midtsommernatt’ nå, og så velge inn en annen strømmetjeneste rett etterpå. Les mer om den – og tre andre aktuelle Netflix-serier her, og lær hvordan du kan abonnere på Netflix med Altibox-poengene dine.

Les hele saken ›

Premierer i april: Oppussing, eventyr, eksperimenter og drama

Norsk underholdning i vårlufta! Friluftseventyr, konkurranser, psykedeliske stoffer og stjernespekkede drama fyller skjermen i april.

Les hele saken ›