Hopp til hovedinnholdet

Tre nye serier i strþmmetjenesten Altibox X! 🆕

NyÄret har ikke nÞdvendigvis imponert oss pÄ vÊrfronten. Men frosne tÊr og vindskjev lugg er godt grunnlag for pledd, peis og en kveld foran skjermen. Her er tre nyheter som kan strÞmmes nÄ pÄ Altibox X.

13. februar 2024

Februar er kommet og i mÞrketiden er vi litt ekstra klare for fengende underholdning pÄ skjermen. De tre ferskeste nyhetene i strÞmmetjenesten vÄr Altibox X gir oss  dansk kjÊrlighetsdrama med politiske motpoler, svenske royale hemmeligheter med historisk sus og en hyllet roman i koronatid.

 

Dette er nyhetene i Altibox X

Enten/Eller - I Hate Love

To unge mennesker mÞtes en fuktig aften og ender opp med et one-night stand. Forelskelsen spirer smÄtt, men samtidig som den utvikles oppdager de at de politisk er motpoler. Maja er sosialist, veganer og har et stort hjerte for det meste. William er en ultraliberal kapitalist, som lever et strikt og seriÞst liv som ungdomspolitiker. Velspilt og fengende dansk drama i Ätte episoder.

A Royal Secret

Basert pĂ„ sanne hendelser fĂžlger den svenske miniserien restauratĂžr Kurt Haijby og hans hemmelige forhold med kong Gustav V, som etter hvert ble offentlig – og ledet til en av de verste rettsbrudd Sverige noensinne har vĂŠrt vitne til.

Sult 2020

Denne filmens kritikere triller alt fra 2 til 5 pÄ terningen - sÄ her er det tydelig at smaken er delt. I et pandemistengt Oslo har Knut Hamsuns roman fra 1890 fÄtt en moderne tolkning med Jan VardÞen i regissÞrstolen. Knallsterk cast med Jonathan Chedeville, Ingar Helge Gimle, Hans Olav Brenner, Hélen Vikstvedt, og flere.

Enten/Eller - I Hate Love

To unge mennesker mÞtes en fuktig aften og ender opp med et one-night stand. Forelskelsen spirer smÄtt, men samtidig som den utvikles oppdager de to at de politisk er motpoler. Maja er sosialist, veganer og har et stort hjerte for det meste. William er en ultraliberal kapitalist, som lever et strikt og seriÞst liv som ungdomspolitiker. Velspilt og fengende dansk drama i Ätte episoder.

2024web-stortbilde-royal2

A Royal Secret

Basert pĂ„ sanne hendelser fĂžlger den svenske miniserien restauratĂžr Kurt Haijby og hans hemmelige forhold med kong Gustav V, som etter hvert ble offentlig – og ledet til en av de verste rettsbrudd Sverige noensinne har vĂŠrt vitne til.

2024web-stortbilde-sult2020

Sult 2020

Ja, hva skal man si? Denne filmens kritikere triller enten hÞyt eller lavt pÄ terningen - sÄ her er det tydelig at smaken er delt. I et pandemistengt Oslo har Knut Hamsuns roman fra 1890 fÄtt en moderne tolkning med Jan VardÞen i regissÞrstolen. Knallsterk cast med Jonathan Chedeville, Ingar Helge Gimle, Hans Olav Brenner, Hélen Vikstvedt, og flere.