Hopp til hovedinnholdet

God Netflix-nyhet til alle og nye seriefavoritter

Nå blir det enda lettere å ta inn Netflix i det valgfrie tv-innholdet ditt hos Altibox! Så kan du strømme den nye norsk-svenske serien 'Midtsommernatt' nå, og så velge inn en annen strømmetjeneste rett etterpå. Les mer om den - og tre andre aktuelle Netflix-serier her, og lær hvordan du kan abonnere på Netflix med Altibox-poengene dine.

11. april 2024

Netflix i dag, Viaplay i morgen? HBO Max på ettermiddagen, Netflix på kvelden? Nå har vi ordnet det slik at valg av Netflix blir nesten like fleksibelt som alt annet valgfritt innhold i tv-pakken din:

Første gang du velger Netflix med poeng låses valget i 30 dager, men etterpå kan du velge inn og ut strømmetjenesten akkurat som du vil. Og dersom du på et tidligere tidspunkt har hatt Netflix innvalgt for poeng i en måned, er det fritt frem allerede nå.

Les mer om hvordan du kan abonnere på Netflix med Altibox-poengene dine her >

Norsk nyhet og Netflix' mest sette

Leter du etter en ny serie? Da kan Netflix skilte med flere nyheter som er sluppet de siste månedene. Nå har akkurat den norske suksessregissøren Per-Olav Sørensens nyeste miniserie, 'Midtsommernatt', kommet til strømmetjenesten. Men den siste tiden har også gitt oss flere andre suksess-serier som er godt mottatt av både publikum og kritikere.

Her får du en smakebit av vårens heteste nyheter på Netflix 👇

modellA-fjernkontroll
Har du denne fjernkontrollen?

Da har du dekoderen 'Modell A' og velge Netflix med poengene dine!

Midtsommernatt

Serieskaper Per-Olav Sørensen som står bak flere populære Netflix-serier (Hjem til jul, Kampen om tungtvannet og Quicksand, for å nevne noen), byr nå på en stjernespekket norsk-svensk rolleliste med blant annet Linn Skåber og Dennis Storhøi.

Strøm nå på Netflix

Ripley

Basert på den superpopulære romanen 'The Talented Mr. Ripley' kommer en rykende fersk tolkning - denne gang i sort-hvitt. Miniserien hylles nå med hele 8.1/10 IMDb-stjerner, og handler om en svindler som dras inn i en verden av rikdom og privilegier etter å ha tatt en uvanlig jobb i Italia.

Strøm nå på Netflix

3 Body Problem

Fra skaperne av ‘Game of Thrones’ kommer en splitter ny serie basert på en prisvinnende kinesisk sci-fi-triologi: En skjebnefull avgjørelse gjort i Kina i 1960 gjenlyder i nåtiden, når en gruppe forskere samarbeider med en detektiv for å konfrontere en eksestensiell planetarisk trussel.

Strøm nå på Netflix

The Gentlemen

Fersk, underholdende og knallhard gangsterserie om rike aristrokater og mørke underverdener med stjernespekket lineup, norsk innslag og Guy Ritchie i regissørstolen.

Strøm nå på Netflix

2024web-stortbilde-midtsommernatt

Midtsommernatt

Serieskaper Per-Olav Sørensen som står bak flere populære Netflix-serier (Hjem til jul, Kampen om tungtvannet og Quicksand, for å nevne noen), byr nå på en stjernespekket norsk-svensk rolleliste med blant annet Linn Skåber og Dennis Storhøi.

Strøm nå på Netflix

2024web-stortbilde-ripley

Ripley

Basert på den superpopulære romanen 'The Talented Mr. Ripley' kommer en rykende fersk tolkning - denne gang i sort-hvitt. Miniserien hylles nå med hele 8.1/10 IMDb-stjerner, og handler om en svindler som dras inn i en verden av rikdom og privilegier etter å ha tatt en uvanlig jobb i Italia.

Strøm nå på Netflix

2024web-stortbilde-3body

3 Body Problem

Fra skaperen av ‘Game of Thrones’ kommer en splitter ny serie basert på en prisvinnende kinesisk sci-fi-triologi: En skjebnefull avgjørelse gjort i 1960s Kina gjenlyder i nåtiden, når en gruppe forskere samarbeider med en detektiv for å konfrontere en eksestensiell planetarisk trussel. Ikke en klassisk påskekrim – men vi sniker den inn blant tipsene her for dette kan fort bli en av påskens mest sette serier!

Strøm på Netflix via Altibox fra 21. mars.

2024web-stortbilde-

The Gentlemen

Fersk, underholdende og knallhard gangsterserie om rike aristrokater og mørke underverdner med stjernespekket lineup, norsk innslag og Guy Ritchie i regissørstolen.

Strøm nå på Netflix