Sikkerhetspakke

fra kr.
299,-
per måned
Sikkerhetspakke Brannmur Innholdsfilter Nettverksforsvar DDoS
Brannmur + innholdsfilter + nettverksforsvar

Sikkerhetspakke

Altibox Bedrift leverer en solid sikkerhetspakke med teknologi fra Cisco Meraki. Innholdet inkluderer brannmur, innholdsfilter samt nettverksforsvar mot tjenestenekt angrep (DDoS).

sikkerhetspakke-ikon
Hva følger med?
Brannmur-ikon-blue

Cisco Meraki leverer både hardware og software som tilsammen utgjør brannmurtjenesten.

Brannmur

Denne sikkerhetspakken til Altibox Bedrift inneholder en meget god brannmur som beskytter mot uautorisert tilgang til bedriftens utstyr, programvare og informasjon, og som også hindrer spredning av datavirus.

Innholdsfilter-blue-ikon

Teamet Talos fra Cisco arbeider med kontinuerlig overvåking av globale trusler, og stopper identifiserte farer.

Innholdsfilter

Enten det dreier seg om pornografi, gambling, sosiale nettverk eller annet uønsket innhold - du velger selv hvilke kategorier som gjøres helt utilgjengelig på bedriftens nettverk.

Altibox Bedrift tilbyr å blokkere skadelig programvare (ofte kalt malware eller datavirus) fra å komme inn på bedriftens nettverk. Identifiseringen av programvaren skjer gjennom analyse og sammenligning av filer opp mot en sentral oppdatert database.

Nettverksforsvar-DDoS-blue-ikon

Forsvar mot tjenestenektangrep betyr at ditt nettverk er beskyttet mot koordinerte bombardement i form av forespørsler.

Nettverksforsvar - tjenestenekt (DDoS)

Vi kontrollerer trafikken over ditt nettverk for tegn til digitale angrep eller andre sikkerhetstrusler. Trusler som oppdages, blir umiddelbart adressert og loggført.

Målrettede angrep i form av et høyt antall kunstige forespørsler mot bedriftens nettsted eller online-tjenester, kan føre til at tjenestene eller nettverksforbindelsen blir overbelastet og settes ut av drift.

wifi-ikon

Trenger du wifi i tillegg til datasikkerhet?

Altibox Bedrift tilbyr markedsledende wifi fra Cisco Meraki, til en gunstig pakkepris. Wifi og datasikkerhet går hånd i hånd, og vi vil at du skap ha den beste og tryggeste nettopplevelsen!

Hva sier kundene?

– Trygg og problemfri internettlinje

Trolltunga Guesthouse har implementert Cisco Meraki-løsningen fra Altibox Bedrift som gir mulighet for å tilby operativ brannmur, samt utstrakt wifi på hele hotellet.

- Beskyttelsen av våre gjesters personlige informasjon og vår egen driftsinformasjon er av aller høyeste prioritet. Vi forstår at cybersikkerhet er en essensiell del av vår tidsalder. Med stadig mer sofistikerte trusler er det vår plikt å beskytte vår digitale info samt sikre at våre gjester kan nyte en trygg og problemfri internettlinje. Ved å implementere de beste løsningene kan vi beskytte våre og våre gjesters digitale ressurser, sier Olav Leiv Strand.

– Med en kombinasjon av en fantastisk beliggenhet og moderne teknologi, ønsker vi våre gjester velkommen til et opphold som er like trygt som det er uforglemmelig, sier Olav Leiv Strand.

– Beskyttelse av data har topp prioritet

– Nå kan vi fokusere på vår kjernevirksomhet, vel vitende om at Altibox Bedrift tar seg av den digitale sikkerheten

I den moderne digitale tidsalderen er datasikkerhet en av de mest kritiske faktorene.

– Beskyttelsen av våre interne data og kundenes informasjon har topp prioritet. Vi tar denne utfordringen på største alvor, og vi forstår viktigheten av å ikke selv måtte håndtere dette ansvaret, understreker Bjørn Folkvord, Senior System Arkitekt hos Ixys.

Ixys har implementert Cisco Meraki-løsningen fra Altibox Bedrift. Dette gir deres ansatte trygghet med operative brannmurer og flere tilgangspunkter som gir optimal og sikker wifi-dekning i hele bygget.

Ixys' engasjement for innovasjon, global kommunikasjon og datasikkerhet gjør dem til en aktør som er godt rustet til å møte fremtidens teknologiske utfordringer. Med fiber og avanserte sikkerhetsløsninger fra Altibox Bedrift setter de standarden for hvordan moderne bedrifter skal tilnærme seg dagens digitale landskap..