DDoS beskyttelse

Altibox DDoS beskyttelse

Vern om din Internett-tilgang!

Mange tror at de er sikret mot vandaler på Internett, bare de har installert antivirus. Om du samtidig unngår å la deg lure til å åpne mistenkelige meldinger må du jo være trygg?

Så enkelt er det dessverre ikke. Antivirus er bra, men om vandaler ikke klarer å komme seg inn i maskinen din, så kan de velge en annen strategi. De kan ganske enkelt bare bombardere deg med data slik at internettforbindelsen din blir ubrukelig. På dataspråket kalles dette for DDoS-angrep.

For at våre kunder skal være sikret mot slike angrep, kan vi nå tilby DDoS beskyttelse. Et angrep over kortere eller lengre tid kan være svært kritisk for virksomheten da enkelt tjenester eller hele nettverksforbindelsen til Internett kan bli satt ut av drift.  Mange brannmurer gir en viss beskyttelse mot DDoS-angrep, men de fleste blir satt helt ut av spill ved et angrep.

Med DDoS beskyttelse får du en abonnementstjeneste som gjenkjenner forsøkene på å blokkere Internett-tilgangen din. Vi sørger for å holde nettvandalene unna, samtidig som vi slipper frem ordinær trafikk.

Det eneste du behøver å gjøre er å bestille tjenesten. Resten ordner vi!

DDoS beskyttelse Basis

  • For kunder med Fiberbredbånd inntil 100 Mbps
  • Min Bedrift – Statusindikator for beskyttelse

DDoS beskyttelse Premium

  • For kunder med Fiberbredbånd inntil 10 Gbps
  • Min Bedrift – Kundespesifikk rapport (siste 30 dager)
  • Inkluderer Gull SLA