DDoS beskyttelse

Altibox DDoS-beskyttelse

Beskytt bedriften din mot DDoS-angrep!

Cyberangrep blir en stadig større trussel for norske bedrifter. Med DDoS-beskyttelse fra Altibox Bedrift får du en førsteklasses forsvarsmekanisme som gjenkjenner forsøkene på å blokkere Internett-tilgangen din, samtidig som vi slipper frem ordinær trafikk.

Antivirus og brannmur er vel og bra, men om angriperne ikke klarer å komme seg direkte inn i systemet ditt, kan de velge en annen strategi for å skade bedriften din. De kan ganske enkelt bare bombardere deg med data slik at internettforbindelsen din blir ubrukelig eller faller helt sammen.

For at våre kunder skal være sikret mot slike angrep, kan Altibox Bedrift nå tilby abonnement på DDoS-beskyttelse til både små og store bedrifter.

DDoS-beskyttelse garanterer at tjenestene dine alltid er beskyttet og tilgjengelige – det vil si at vi slipper gjennom kundene dine, men sender angrep ut i et svart hull. Alle som har opplevd følgende av et tjenestenektangrep vet hvor alvorlig det kan være, og det er ikke noe din bedrift vil oppleve! Det gjør dette til en veldig smart investering.

Det eneste du behøver å gjøre er å bestille DDoS-beskyttelse fra Altibox Bedrift. Resten ordner vi!

Det som på dataspråket kalles volumetriske tjenestenektangrep, distribuert tjenestenekt, eller DDoS-angrep blir stadig vanligere, mer effektivt og mer omfattende, og da er ikke en brannmur nok. Et DDoS-angrep over kortere eller lengre tid kan være svært kritisk for virksomheten, da enkelttjenester eller hele nettverksforbindelsen til Internett kan bli satt helt ut av drift, med påfølgende nedetid, tapt omsetning og misfornøyde brukere og kunder.

Les også om at Altibox tar sin egen medisin med DDoS-beskyttelse i Altibox Operation Center

Vern om din internett-tilgang!

Altibox Bedrift tilbyr DDoS-beskyttelse til både små og store bedrifter. Fordelen med vår Premium-tjeneste er at vi her håndterer bredbånd med veldig mye trafikk og inkluderer Gull SLA – hvilket vil si at du får tjenestegaranti, en forsikring om at dine tjenester alltid vil være tilgjengelig for kunder. Samtidig får du full oversikt over DDoS-angrep med en kundespesifikk rapport. Men det er like viktig for mindre bedrifter å beskytte seg, og derfor har vi også vår Basis-tjeneste tilgjengelig for dere. Alle skal få!

DDoS-beskyttelse Basis

  • For bedrifter med fiberbredbånd inntil 100 Mbps
  • Min Bedrift – Statusindikator for beskyttelse
  • Pris kr 299,- per måned*

* Eks. etablering, og forutsetter internettaksess fra Altibox Bedrift

.

DDoS-beskyttelse Premium

  • For bedrifter med fiberbredbånd inntil 10 Gbps
  • Min Bedrift – Kundespesifikk rapport (siste 30 dager)
  • Inkluderer Gull SLA
  • Pris fra kr. 2990,- per måned*

* Eks. etablering, og forutsetter internettaksess fra Altibox Bedrift