Generelt om programarkivet

Lær å bruke programarkivet

I programarkivet ligger alle tv-programmer sju dager bakover i tid som Altibox har rettigheter til. Trykk på Altibox-knappen og bla deg med pilknappene fram til programarkivet. Trykk OK.

For å finne fram til rett program uavhengig av hvilken tv-kanal programmet ble sendt på, trykker du venstre pilknapp.

Du kan velge å søke i kategorier eller selv skrive inn søkeord. Bruk pilknappene og OK for å navigere og for å skrive inn navnet på programmet du søker etter.

Det kommer fortløpende opp resultater fra programarkivet, tv-guiden, Altibox Film og Serier og dine opptak.

Programarkivet inneholder tilgjengelige sesonger og episoder som er sendt sju dager bakover i tid på de fleste tv-kanaler, mens tv-guiden viser sendeskjema for kommende programmer i serien.

Med pilknappene og OK velger du den episoden du ønsker å se. Trykk OK for å se nå, og avspillingen starter. Trykk på tv-knappen for å avslutte og vende tilbake til direkte-tv igjen.

Du kan oppleve noe dårligere kvalitet på et program du gjør opptak av eller ser i programarkivet, sammenliknet med når du ser det direkte på lineær-tv. Årsaken henger sammen med hvordan den tekniske løsningen er laget. Vi jobber med å forbedre og løfte kvaliteten på bilde og lyd for både arkivtjenester og opptak, og håper å se resultater i løpet av neste år da dette er blant sakene med høyest prioritet. Altibox jobber kontinuerlig med å forbedre kvaliteten på og videreutvikle de ulike tjenestene på nye Altibox TV.