Spesielle vilkår ved kjøp av Altibox Wifi Pluss

Spesielle vilkår ved
kjøp av Altibox Wifi Pluss

Altibox Wifi Pluss fungerer kun sammen med en hjemmesentral av typen ZyXEL P2812, ZyXEL P2812AC og FMG 3542, som er administrert av Altibox. Dette sikrer at Altibox effektivt og målrettet kan feilsøke og rette feil hvis du får problemer med ditt trådløse nettverk. Altibox Wifi Pluss gir Altibox blant annet oversikt over hvilke enheter som til enhver tid er tilkoblet ditt trådløse nettverk. Dette gjør det lettere å gjennomføre feilsøking og feilretting enn dersom du har en trådløs bredbåndsløsning i hjemmet, som ikke er administrert av Altibox.
 
Vi ønsker at du skal oppleve Altibox Wifi Pluss som en verdiøkende utvidelse av Altibox sitt bredbåndstilbud og produktet gir oss økt mulighet til sikre deg gode brukeropplevelser når du benytter ditt trådløse nettverk. På samme tid er Altibox opptatt av å ivareta gjeldende regelverk knyttet til innsamling, behandling og lagring av personopplysninger. Vi har rutiner og systemer for informasjonsbehandling knyttet til Altibox Wifi Pluss som er i tråd med dette regelverket. Dette innebærer blant annet at alle personopplysninger som innhentes for å sikre høy kvalitet på din Altibox Wifi Pluss blir anonymisert.
 
For å holde din Altibox Wifi Pluss løpende oppdatert, vil det være behov for å gjennomføre jevne software-oppdateringer. Slike oppdateringer vil bli gjennomført på nattestid, slik at du i minst mulig grad skal bli berørt av det.