Eliteserien

logo-eliteserien23
logo-eliteserien23
eliteserien23-v3

Kampanjetilbud:

Tre måneder med Eliteserien til prisen av én

For kr 349,- får du nå tilgang til TV 2 Play Premium i hele 3 måneder.
Deretter fornyes abonnementet automatisk til 349,-/md, hvis det ikke sies opp.

Slik får du tilgang:

1: De fleste har allerede TV 2 Play Basis innvalgt, men har du ikke det, må du velge inn TV 2 Play Basis for 10 poeng på Mine sider.

2: Når steg 1 er gjennomført, må du gå til go.tv2.no/altibox for å bestille en rabattert oppgradering til TV 2 Play Premium.

Har du TV 2 Play Basis innvalgt på Mine sider hos Altibox nå?
Da kan du klikke her for å benytte deg av tilbudet på TV 2 Play Premium:

Spørsmål til kampanjen? Finn svar nederst på denne siden.

Her ser du Eliteserien 2023

TV 2 har rettighetene til å vise Eliteserien, og har bestemt at noen av kampene skal vises på TV 2 Direkte og TV 2 Sport 1, men de fleste sendes kun på TV 2 Play. Førstnevnte er inkludert hos alle med Altibox TV, Sport 1 må du velge inn for 5 poeng på Mine sider.

Med TV 2 Play Premium får du tilgang til:

• Alle kamper i Eliteserien, samt Toppserien, OBOS-ligaen og Champions League
• 4 skjermer-produktet til TV 2
• Alt annet av sport fra TV 2 Play
• Alt av filmer og serier på TV 2 Play
• Alle TV 2s direkte- og underholdningskanaler

Spill Eliteserien Fantasy!

Kjernen i Eliteserien Fantasy er den herlige, vennskapelige duelleringen som oppstår gjennom private ligaer. Hvem er det viktigst å gruse i år? Gjengen i venneligaen, kollegaene i jobbligaen, eller er det jaget etter en god totalplassering som gjelder?

Vinn møte med din fotballhelt!

Dette er din mulighet til å møte din favorittspiller! Bli med på trening, sitt på benken under kamp, få en superdag i Fanzone, feir seieren i garderoben, spill FIFA sammen eller lær ham noen av dine kule triks.

For å delta i Drømmetreffet finner du frem mobilen din og går inn på Drømmetreffet.no, der filmer du deg selv - eller få noen til å filme deg. Fortell oss hvem du er, hvem som er din favorittspiller og hvorfor akkurat han er så spesiell.

På nett med fotballfans

Lite engasjerer det norske folk mer enn fotball. Altibox-partnere i hele Norge lever av å gi kundene tilgang til den beste underholdningen, og siden dette for mange er nettopp fotball, er det helt på sin plass at Altibox og våre partnere er med på laget som hovedpartner til Eliteserien.