Hopp til hovedinnholdet

Gladsak til alle foreldre

Jakten på den beste underholdningen for barn fortsetter, og nå roper vi et stort HURRA! for at Nickelodeon, Nick Jr. og Nicktoons blir tilgjengelig for Altibox-kunder.

10. april 2019

Alle med små håpefulle i hjemmet vet at når det kommer til valg av underholdning, finnes det ingen kompromisser. Er det Svampebob som gjelder, hjelper det lite å foreslå Peppa Gris. Viktigheten av å ha tilgang til sin til enhver tids største favoritt MÅ tas på alvor – og nettopp derfor fyller vi på med flere barnekanaler å velge blant.

I tillegg til en rekke barnekanaler, kan Altibox-kunder allerede bruke poengene sine på å velge Disney Movies on Demand, Disney Channels Xtra og HBO Nordic med Toonix inn i sin pakke. Og nå fyller vi altså på med Nickelodeon, Nicktoons og Nick Jr.

Vår gave til deg

Vi ønsker at du skal få en smakebit av nykomlingene. Derfor får alle Altibox-kunder Nickelodeon automatisk i tv-pakken sin fram til 10. juni. Etter gratisperioden kan du velge kanalen inn for 2 poeng. Nicktoons og Nick Jr. kan du velge inn allerede nå. Bruk våren til å prøvetitte på nye, potensielle favoritter.

Hva finner jeg på disse kanalene, da?

Nickelodeon er en kanal for barn mellom 2-14 år, og viser tegnede serier og komedier. Nickelodeon viser blant annet ’Familien Thunderman’, ’Familien Bulder’ og ’Henry Danger’.

Nicktoons er en barnekanal med tegnet underholdning rettet mot barn i alderen 4-10, og alle andre som elsker tegneserier. Nicktoons viser blant annet ’Teenage Mutant Ninja Turtles’, ’Svampebob Firkant’, ‘Brødgutta’, Gris Geit Banan Siriss’ og ’Avatar’.

Nick Jr. er en ren barnekanal, rettet mot aldersgruppen 2-6 år. Nick Jr. tilbyr morsomme og pedagogiske serier for de aller minste, som ’Paw Patrol’, ’Blaze og Monstermaskinene’ og ’Dora og vennene’.

PS: Nå har Altibox også gjort det enkelt å finne frem barnekanalene - les mer her: https://www.altibox.no/2019/06/04/altibox-gjor-barne-tv-trygt-igjen/

Hvordan får jeg kanalene?

Poengpotten din finner du på Mine sider, der du står fritt til å velge ditt eget innhold. I tillegg til de nye kanalene, kan du velge blant Disney Movies On Demand, Disney Channels XTRA, HBO Nordic, Viasport, Eurosport og en mengde kanaler. Hvis du ønsker å velge enda flere kanaler eller strømmetjenester, kan du enkelt kjøpe flere poeng her.