Hopp til hovedinnholdet

Strøm deg bort med TV 2 Play hos Altibox

Endelig kan vi ønske TV 2 Play hjertelig velkommen til Altibox! Nå kan du via en app på din tv-dekoder få tilgang til hele TV 2 Play-universet, og gjennom valgfrihet på ‘Mine sider’ kan du ta inn TV 2 Play Film og Serier!

30. juni 2020

Altibox blir med dette første tv-leverandør som kan vise TV 2 Play direkte på den store skjermen til de som har et aktivt abonnement på Play. Du finner appen under "Strømmetjenester" i hovedmenyen på din tv. Og ikke nok med det – du kan også velge inn TV 2 Play Film og Serier for 50 poeng på altibox.no/velg. Det betyr enda større valgfrihet for deg, med enkel tilgang til dine tv-favoritter.

Masse underholdning nå

For 50 poeng* får du altså tilgang til TV 2 Play Film og Serier, hvor det alltid er noe gøy å se, og sommeren er definitivt intet unntak. Det fylles stadig på med nye og spennende serier, deriblant over femti premierer i mai, juni og juli. Thriller, spenning, humor, hjertevarmt drama, kjærlighet og reality – vi er helt sikre på at du finner noe du liker! Her ligger det også mye trygt og bra innhold til de aller minste, og filmer for absolutt hele familien.

*Dette er et abonnement som blir fornyet hver 30. dag, og når du har valgt det inn, er de poengene låst frem til avtaletiden går ut.

Velg din tv-opplevelse

Hos Altibox kan du selv velge hvilke kanaler og strømmetjenester du vil inkludere i din tv-løsning.

Jeg trenger flere poeng

Hvis du ikke har nok poeng til å velge inn TV 2 Play Film og Serier og samtidig beholde alle andre kanaler og strømmetjenester du vil ha, kan du kjøpe flere poeng her:

Spørsmål & svar

Hvis du har mer du lurer på angående denne unionen mellom Altibox og TV 2 Play, finner du sannsynligvis svaret her: