Hopp til hovedinnholdet

Strøm deg bort med TV 2 Play hos Altibox

Endelig kan vi ønske TV 2 Play hjertelig velkommen til Altibox! Nå kan du via en app på din tv-dekoder få tilgang til hele TV 2 Play-universet, og gjennom valgfrihet på ‘Mine sider’ kan du ta inn TV 2 Play Film og Serier!

30. juni 2020

Altibox blir med dette første tv-leverandør som kan vise TV 2 Play direkte på den store skjermen til de som har et aktivt abonnement på Play. Du finner appen under "Strømmetjenester" i hovedmenyen på din tv. Og ikke nok med det – du kan også velge inn TV 2 Play Film og Serier for 50 poeng på altibox.no/velg. Det betyr enda større valgfrihet for deg, med enkel tilgang til dine tv-favoritter.

Masse underholdning nå

For 50 poeng* får du altså tilgang til TV 2 Play Film og Serier, hvor det alltid er noe gøy å se, og sommeren er definitivt intet unntak. Det fylles stadig på med nye og spennende serier, deriblant over femti premierer i mai, juni og juli. Thriller, spenning, humor, hjertevarmt drama, kjærlighet og reality – vi er helt sikre på at du finner noe du liker! Her ligger det også mye trygt og bra innhold til de aller minste, og filmer for absolutt hele familien.

*Dette er et abonnement som blir fornyet hver 30. dag, og når du har valgt det inn, er de poengene låst frem til avtaletiden går ut.

Vil du ha mer TV 2 Play?

Hvis du er sportsinteressert, lurer du kanskje på om du kan oppgradere ditt abonnement til å også få tilgang til Premier League og andre idrettsarrangementer gjennom TV 2 Play på din Altibox-tv?

Svaret er «JA!». Ved å koble ditt TV 2 Play-abonnement til Altibox, vil du kunne se alt du har tilgang til hos TV 2 Play direkte på din tv.

Hos TV 2 Play kan du, etter å ha valgt inn TV2 Play Film og Serier hos Altibox, oppgradere til tjenestene "Fire skjermer" for 30 kroner, "Sport" for 50 kroner og "Total" for 669 kroner her >

Velg din tv-opplevelse

Hos Altibox kan du selv velge hvilke kanaler og strømmetjenester du vil inkludere i din tv-løsning.

Jeg trenger flere poeng

Hvis du ikke har nok poeng til å velge inn TV 2 Play Film og Serier og samtidig beholde alle andre kanaler og strømmetjenester du vil ha, kan du kjøpe flere poeng her:

Spørsmål & svar

Hvis du har mer du lurer på angående denne unionen mellom Altibox og TV 2 Play, finner du sannsynligvis svaret her: