Hopp til hovedinnholdet

Mest fornøyde kunder i 11 år 🎉

For 11. år på rad har Altibox-partnerskapet de mest fornøyde bredbåndskundene. Og i år teller vi ti år med de mest fornøyde tv-kundene også. Da er det bare én ting å si: Tusen takk for tilliten!

26. oktober 2020

EPSI Rating Norge har offentliggjort årets resultat fra sin undersøkelse av kundetilfredsheten i bredbånd- og tv-bransjen:

Altibox viser nok en gang at de tilbyr en bredbånd- og tv-løsning som er bedre enn hva konkurrentene tilbyr

Det sier Fredrik Høst, daglig leder i EPSI Rating Norge.

Det betyr at vi og våre lokale partnere over hele Norge kan slippe jubelen løs og feire elleve strake år med landets mest fornøyde bredbåndskunder, i tillegg til seier i kategoriene ‘bredbånd bedrift’ og ‘digital-tv privat’.

Vi blir overlykkelige! Og kjenner umiddelbart behovet for å takke de som hjelper oss å bli bedre, og til å strekke oss mot nye mål.

- Vi er utrolig glade og takknemlige for at kundene setter pris på innsatsen vi legger ned for å gi dem stadig bedre underholdningsopplevelser og stabile bredbåndtjenester med høy kvalitet, sier Tor Morten Osmundsen, administrerende direktør i Altibox.

Vil du ha Altibox?

Få full frihet og magisk underholdning med strømmetjenester, film og valgfrie kanaler – kombinert med superraskt og stabilt nett.

Sjekk om du kan få >

Stadig utvikling i konkurransepreget marked

Konkurransen er hard, og teknologien i stadig utvikling, så årets resultat blir definitivt ingen hvilepute.

- Med strømmetjenestenes inntog på underholdningsmarkedet, er konkurransen sylskarp, så vi jobber kontinuerlig med utvikling av tv-tjenesten vår for å levere på kundenes behov og ønsker, forteller Osmundsen.

I sommer og høst har underholdningsbiten fått seg et realt oppsving, med lansering av både TV 2 Sumo Film og Serier, Nordisk Film+ og strømmegiganten Amazon Prime Video til bruk i tv-menyen på Altibox TV.

- Veldig mange av brukerne våre synes at det er praktisk å ha tilgang til et digert underholdningsunivers på ett sted. Hos oss har en valgfrihet til å se det innholdet en har mest lyst til å se, på det tidspunktet en selv ønsker, sier produktsjef for strømmeløsninger i Altibox, Nan Karin Ulsnes.

Også innen bredbånd-tilbudet har det vært spennende utvikling hos Altibox i år. Gjennom et samarbeid med Google har vi kunnet levere Google Nest Wifi til fast lavpris, og slik sikret våre kunder rask og stabil wifi-dekning der de trenger det, gjennom en veldig brukervennlig og populær løsning.

Langstrakt samarbeid med lokale partnere

Altibox består av et unikt partnerskap av lokale leverandører som strekker seg over hele landet.

- Det er godt å se at det sterke nasjonale fibernettet som våre gode samarbeidspartnere i Altibox-partnerskapet har bygget ut, har taklet økt trafikk som følge av koronaviruspandemien og gitt kundene gode opplevelser, sier Osmundsen.

Ja, for det er ingen hemmelighet at året 2020 har vært utfordrende for de fleste. Plutselig ble vi avhengige av internett på et helt nytt nivå, beordret på hjemmekontor og hjemmeskole. Da ble det jobbet på spreng døgnet rundt i Altibox for å unngå nedetid for kundene.

- Tilbakemeldingene tyder på at Altibox ligger et steg foran konkurrentene når det gjelder å kunne tilby løsninger som møter kundenes krav og forventninger. Det er imponerende å ligge på topp elleve år på rad. Et stabilt og godt internett i kombinasjon med en brukervennlig tv-løsning gjør at Altibox fremstår som en pålitelig leverandør som er godt rustet til å ta vare på morgendagens telekomkunder, utdyper Fredrik Høst.