Hopp til hovedinnholdet

- Vi føler oss mye tryggere med Altibox-nett!

Vi jobber, surfer, gamer og strømmer. Snakker med familie, venner, hele verden ... Internett brukes fra grytidlig morgen til sent på kveld. Med fiberbredbånd er du sikret den beste nett-opplevelsen.

19. mai 2021

Olav Leiknes smiler skjevt gjennom skjermen. Hoodien prydes av 'Become Legends'-logoen. Olav trener Fortnite-laget som følges av tusenvis av ivrige gamere fra hele Europa.

Lynraskt nett er for han og laget like viktig som rett smøring på skia når medaljene skal plukkes av skiheltene våre. Det var derfor ikke et tilfeldig valg som ble gjort når de peilet ut sponsoren sin:

- Altibox er blant verdens beste internett for hardcore gamere, og gir fantastisk ytelse for den vanlige mannen eller dama i gata, beskriver han.

Det føltes som det trygge valget.

Sjekk om du kan få Altibox TV og lynraskt fiberbredbånd >

Fiber i hverdagen

Det internasjonale e-sport-laget satser stort, og er blant Europas absolutt beste i Fortnite. Renato Mahmutagic er manager. Den blide Sørlendingen på 35 minnes Altibox-banner fra LAN i barndommen og den gode spillopplevelsen han hadde med Altibox-fiber.

Han er klinkende klar på verdien stabilt nett med like kjapp opp- og nedlastning har på gameren, så vel som en mamma eller pappa på hjemmekontor, deg som strømmer Netflix med 4K, eller om dere bare er mange på nett samtidig:

- Uansett om man ikke tenker over det vil man merke forskjellen når man bruker en kablet fiberlinje. Det er ingen forstyrrelser eller lagg, så man slipper å irritere seg. Vi har hatt 100 % oppetid med Altibox-fiberen,

forteller han.

Høy hastighet, høye forventinger

Du tenker kanskje ikke over antall enheter husstanden har koblet til nettet? Mobiltelefoner, nettbrett, laptop, tv, spillkonsoller . . . Det går utrolig mye datatrafikk inn og ut av en husstand per dag!

- Man merker fort om nettet ikke lever opp til forventningene. Det er ofte at hastigheten på fiber markedsføres med kun nedlastningshastigheten. Men det supre med Altibox-fiber er at man har samme hastighet både opp og ned,

sier Taavi «Slix» Mutanen, en av stjernene på gaming-laget.

Det betyr mye både om du spiller noe som krever reflekser og hastighet, men også for deg som jobber hjemmefra med videomøter og fildeling, for en storfamilie som bruker mange devicer samtidig, for kollektivet med mange på nett, og for de som vil se 4K-kvalitet på tv-en.

Best for gamere, best for deg

- Det er jo ingen som liker et ustabilt og tregt nett, sier leder for nye tjenester i Altibox, Simon Sakkestad, og ler.

Han er i lead for gaming-satsingen i Altibox, og det er ikke et tilfeldig valgt fokusområde:

- Vi bruker gamerne som målestokk for at nettet vi leverer er bra. De er kresne, har høye krav, og sier klart ifra hvis noe skurrer. Er nettet foretrukket av en gamer, er det av ypperste klasse – og da kan vi trygt anbefale det til alle, utdyper han.

Fiber i hverdagen

Det internasjonale e-sport-laget satser stort, og er blant Europas absolutt beste i Fortnite. Renato Mahmutagic er manager. Den blide Sørlendingen på 35 minnes Altibox-banner fra LAN i barndommen og den gode spillopplevelsen han hadde med Altibox-fiber.

Han er klinkende klar på verdien stabilt nett med like kjapp opp- og nedlastning har på gameren, så vel som en mamma eller pappa på hjemmekontor, deg som strømmer Netflix med 4K, eller om dere bare er mange på nett samtidig:

- Uansett om man ikke tenker over det vil man merke forskjellen når man bruker en kablet fiberlinje. Det er ingen forstyrrelser eller lagg, så man slipper å irritere seg. Vi har hatt 100 % oppetid med Altibox-fiberen, forteller han.

Høy hastighet, høye forventinger

Du tenker kanskje ikke over antall enheter husstanden har koblet til nettet? Mobiltelefoner, nettbrett, laptop, tv, spillkonsoller . . . Det går utrolig mye datatrafikk inn og ut av en husstand per dag!

- Man merker fort om nettet ikke lever opp til forventningene. Det er ofte at hastigheten på fiber markedsføres med kun nedlastningshastigheten. Men det supre med Altibox-fiber er at man har samme hastighet både opp og ned, forteller Taavi «Slix» Mutanen, en av stjernene på gaming-laget.

Det betyr mye både om du spiller noe som krever reflekser og hastighet, men også for deg som jobber hjemmefra med videomøter og fildeling, for en storfamilie som bruker mange devicer samtidig, for kollektivet med mange på nett, og for de som vil se 4K-kvalitet på tv-en.

Best for gamere, best for deg

- Det er jo ingen som liker et ustabilt og tregt nett, sier leder for nye tjenester i Altibox, Simon Sakkestad, og ler.

Han er i lead for gaming-satsingen i Altibox, og det er ikke et tilfeldig valgt fokusområde:

- Vi bruker gamerne som målestokk for at nettet vi leverer er bra. De er kresne, har høye krav, og sier klart ifra hvis noe skurrer. Er nettet foretrukket av en gamer, er det av ypperste klasse – og da kan vi trygt anbefale det til alle, utdyper han.

Tett på lokalt

Altibox-partnerskapet leverer fiber med lokale leverandører over hele landet, og er de siste årene blitt viden kjent for sin gode og tidvis hysterisk morsomme kundeservice.

De siste 11 årene har Altibox tronet på topp i undersøkelser når kunder skal vurdere den beste internett-tilbyderen. Nylig hanket vi også inn førsteplass blant tv- og internett-tilbydere i årets Norsk Kundebarometer-kåring.

- Det er jo først og fremst viktig for oss å levere et produkt som kundene kan stole på, og som vi er stolte av, forteller Morten Eilertsen, leder for Altibox Privat.

- Men vi tror også at resultatene skyldes nærheten vi har til kunder gjennom partnerskapet over hele landet. De lokale partnerne gir tilbake lokalt, skaper arbeidsplasser og er tett på slik at kundene føler seg sett og hørt, beskriver han.

Sjekk om du kan få Altibox TV og lynraskt fiberbredbånd >