Hopp til hovedinnholdet

- Et privilegium å få donere penger til toppklubbens gatelag

Som ledende Altibox-partner og med 'Årets Altiboxer 2020', Cecilie Moe Garmannslund på laget, mottok Bergen Fiber pengepremier av Altibox på totalt 35.000 kroner. Bergen Fiber og Cecilie valgte å donere disse til Sandviken Toppfotballs Gatelag.

31. mai 2022
Bergen_fiber_sandviken

Tekst: Karen Solheim Leiknes, Bergen Fiber

Sandviken har i alle år stått Cecilie nær hvor hun har spilt fotball i mange år. Spesielt kjekt er det at Sandviken (nå SK Brann Kvinner) var det første kvinnelaget i toppdivisjonen som startet med gatelag.

– Jeg synes det er viktig at så mange som mulig løfter frem det arbeidet som klubben har gjort, og når vi kan bruke en kanal gjennom vår arbeidsplass til dette er det topp. Og når aktørene har lokal tilhørighet som fellesnevner, blir det en god match, sier Cecilie som får støtte fra Karen Solheim Leiknes som er leder for Privatmarked i Bergen Fiber.

- For Bergen Fiber er det naturlig å støtte oppunder og donere også vår andel til samme gode formål.

Linn-Marie Knudsen var på vegne av Sandviken sitt gatelag strålende fornøyd.

– Nå kan vi gjøre viktige ting som vi ellers ikke hadde hatt anledning til. Jeg tenker at vi nå kan gjennomføre verdifulle utenom-aktiviteter som for eksempel å besøke klatreparken i sommer. Vi er veldig takknemlige for at andre har tro på det vi gjør.

Et bedre liv med flere dager uten rus; – gjennom fotball, felleskap og glede

- Klubben ønsket å ta et samfunnsansvar, og har lang tradisjon for å tilrettelegge for fotballaktivitet for jenter. Vi har vårt flaggskip i Toppserielaget vårt, men ønsker også å videreutvikle Gatelaget.

Som en institusjon på kvinnesiden i norsk toppfotball, ønsket klubben å ha fokus på jenter/kvinner som har eller har hatt utfordringer knyttet til rus.

- Vi ønsker å være en trygg møteplass for de som trenger det mest, som vil ta del av et større fellesskap, spille fotball og ta et skritt i riktig retning. Alle som har eller har hatt utfordringer knyttet til rus kan delta, sier Linn-Marie.

Endelig kom fiberen til bygda

05/07/2022

Nå slipper barna å logge av iPaden når far skal inn i nettbanken. Og endelig kan taxisjåførene være helt trygge på at bankterminalene får forhold når de skal ta betaling i den lille bygda Gåssand. Det har lynraskt bredbånd sørget for.

Les mer

5G + fiber = sant 💖

29/06/2022

Fibernett fra Altibox er et fremtidsrettet valg som gir deg en eksklusiv båndbredde rett inn i boligen din. Snart skal vi også tilby trådløst bredbånd over 5G, slik at enda flere kommer på godt nett, uansett hvor de bor.

Les mer

Gravde syv kilometer grøft for bedre nett

09/06/2022

I og rundt det lille tettstedet Kvalbein har beboerne i flere år slitt med tregt og utstabilt nett. Til slutt tok de saken (og spadene) i egne hender.

Les mer
Kristin Dahle Larsen og Atle Andersen i Altibox gleder seg til 5G

Altibox kommer snart på 5G

03/06/2022

Altibox og partnerne har levert fiberbredbånd til kunder over hele Norge. Nå er 5G også på gang, og produktet Trådløst bredbånd skal være tilgjengelig i løpet av andre halvår 2023.

Les mer

Bergens eldste gater med byens raskeste internettlinjer

06/05/2022

Det er kanskje den vanskeligste gravejobben i Bergen, men når sentrumsbeboere skal komme på godt nett, må brosteinen opp før Altibox-fiberen går ned.

Les mer

Med fiber er borte bra, men hjemme best

22/04/2022

Røst kunne mistet en person, men fikk to. Det hadde de sannsynligvis ikke fått uten fiber fra Lofotkraft Bredbånd.

Les mer

Prosjekt Nabofiber ga samhold – og godt nett

22/04/2022

Da sønnen brukte over to timer på å få levert leksene over nett, var det nok for pappa Roger Bekkavik. Han tok kontakt med Signal Bredbånd og fikk sammen med gode naboer skikkelig Altibox-nett til bygda Marka i Vefsn kommune.

Les mer

Norges første tretopphytte med fiber

12/04/2022

Langt i Østfolds dype skoger ligger det som trolig er landets eneste trehytte med egen fiber. Ni meter over bakken har Per og Berit en herlig panoramautsikt, samtidig som lynraskt fiberbredbånd gjør at de kan bytte utsikten med tv-kanaler og strømmetjenester via Altibox TV.

Les mer