Hopp til hovedinnholdet

Gladnyhet til alle gamere

Nå kan du se Twitch og YouTube-strømmer på vår nyeste tv-dekoder, Modell A.

19. desember 2022

Gaming blir en del av tv-universet

De siste årene har gaming blitt populært blant både unge og voksne. I tillegg til å spille selv, er det vanlig å se på andre som spiller på nettsider som Twitch og YouTube Gaming.

Nå finner du en samleside for de mest populære Twitch,- og YouTube-strømmene på tv-dekoderen vår Modell A. Her kan du se profesjonelle og amatører som spiller Overwatch, Minecraft, FIFA og mange andre morsomme spill. Vi har også samlet leiefilmer som omhandler spillkarakterer på samme sted.

Les mer om Modell A-dekoderen her.

Se med venner og familie

Vi håper gamingsiden gjør det enklere å se spillinnhold sammen med andre, i stedet for å se det alene på pc-en eller laptopen. Har du barn som er interessert i gaming, kan dette gjøre det lettere å sette seg inn i interessene til barna og få innblikk i spillene.

Slik finner du gamingsiden: Klikk på 'Menu'-knappen på fjernkontrollen din, og gå videre til 'Altibox Gaming':

MicrosoftTeams-image (49)

Her ser du blant annet de mest populære spillene fra Twitch og YouTube Gaming, med unntak av spill med 18 års aldersgrense. Trykker du på ett av spillene, kommer du videre til tjenestene.

Hvis du ikke har en Twitch-konto, kan du opprette det på twitch.tv. For å logge inn på YouTube, kan du bruke Google-kontoen din.

Hvis du ikke har Modell A-dekoder, kan du lese mer om og bestille Modell A her.

MicrosoftTeams-image (50)

På nett. Med alle som gamer.

Visste du at vi har en egen Discord-kanal for Altibox-brukere? Du er velkommen til å melde deg inn her. På kanalen kan du chatte med andre gamere, finne folk å spille med, gi oss tilbakemeldinger og stille spørsmål om tv og internett.