Hopp til hovedinnholdet

Ekte om ekteskap: Strøm 'Gift - ekteskapet usensurert'

'Gift! Ekteskapet usensurert' er en underholdende, ærlig og kompromissløs serie om ekteskapets skyggesider, basert på ekte intervjuer med gifte kvinner og menn. Strøm serien eksklusivt på Altibox TV.

9. februar 2023
Gift Altibox liggende clean 06.01.23

Mange drømmer om å gifte seg, på frieriet, ringen, drømmekjolen og drømmedagen. Liksom en endelig forsegling av kjærligheten.

"Og så levde de lykkelig i alle sine dager."

Men livet er jo ikke sånn.

Dønn ærlig om ekteskapet

Serien Gift - Ekteskapet usensurert er basert på fortrolige og anonyme samtaler med gifte personer. På skjermen er det skuespillere som spiller ut historiene, i ekte samtaler med prest Thor Waldeck Bekkeflat, i rollen som seg selv.

"Han er som et svart hull inni huset."

"Jeg tror hun alltid har kontroll på meg, uansett hvor jeg er."

"Vi hadde alt vi. Så raknet det, på grunn av den ene tingen som liksom skal gi deg glede."

Sitatene tilhører tre personer i tre ekteskap. Som sett utenfra kanskje er lykkelige, men de er egentlig fulle av utfordringer og frustrasjoner.

Prest Bekkeflat har viet over 1500 brudepar, og møter skuespillerne som seg selv, åpent og fordomsfritt, på en bar i Bergen. Det blir til dype, såre, humoristiske, pikante og rå samtaler, om ekte liv.

Les mer om hver episode lenger nede i saken. 

Episode 1: Mona

'Han er som et svart hull inni huset' Mona har vært gift i 16 år og kjenner ikke lenger igjen den mannen hun forelsket seg i.
Foto: Nils Johan Nesse og Kristian Vaage / Aldeles

Episode 2: Arve

'Jeg tror hun vet at hun alltid har kontroll på meg, uansett hvor jeg er' Arve utsettes for psykisk vold, men tør ikke å bryte ut av forholdet.
Foto: Nils Johan Nesse og Kristian Vaage / Aldeles

Episode 3: Ronja

'Vi hadde alt vi. Så raknet det, på grunn av den ene tingen som liksom skal gi deg glede' Ronja angrer på at de fikk barn, og er redd for at babyen tar knekken på parforholdet.
Foto: Nils Johan Nesse og Kristian Vaage / Aldeles