Hopp til hovedinnholdet

Strålende mottakelse for Netflix-dokumentaren, 'Tour de France: Fra innsiden'

Sykkelsportens svar på Formel 1-serien 'Drive to Survive', 'Tour de France: Unchained' - som på godt norsk er oversatt til 'fra innsiden', er åtte episoder med omgivelser som tar pusten fra en, og et unikt innblikk i sykkelsportens gjeveste ritt - som i følge anmelderne passer like godt for en svoren fan, som for hvermansen.

26. juni 2023

Enten du skal være vitne til hvert eneste pedaltråkk i Tour de France i juli (Les denne saken for mer info om hvor, når og hvordan du ser årets ritt), eller aldri har sett et sekund av den elleville sykkelfesten, kan denne Netflix-dokumentaren gi deg herlig underholdning på en sval sommerkveld.

Med et upåklagelig bakteppe av vakkert alpelandskap, før den klassiske finalen på Champs-Élysées, er 'Tour de France: Fra Innsiden' udiskutabelt et interessant skue. Leter du etter en lettbent, spennende, dramatisk og underholdende serie til sommerferien, er denne et hett tips!

Se traileren for 'Tour de France: Fra Innsiden' her:

Her er en smakebit av anmeldernes dom:

 

- Dette er en dokumentarserie som appellerer til både den avslappa Netflix-seeren, og til de som ser på Eurosport hver dag hele juli.

Anmeldelse, cyclingweekly.com

 

- Netflix har funnet gull!

Anmeldelse, The Spectator

 

- Nok drama, spenning, og menneskelig interesse til å underholde en ikke-sykkel-fan, og rikelig med innsikt for de som fulgte hvert pedaltråkk i 2022-Touren (...)

Anmeldelse, The Independent