Hopp til hovedinnholdet

På nett med alle som gamer

Enten du gamer på Xbox, pc, nettbrett eller mobil, vil du og din familie ha glede av spillbiblioteket Xbox Game Pass Ultimate. Og nå har vi et godt tilbud – både med og uten Xbox-konsoll inkludert!

12. februar 2024

Stadig flere nordmenn spiller dataspill, og alle de vet at få ting er verre for en gamer enn ustabilt nett og dårlig tilkobling. Det har blitt sagt at «Altibox er og forblir alle gameres beste alternativ», og med fiberbredbånd levert av en av våre lokale Altibox-partnere kan du være trygg på at du får høy hastighet, lav ping, lite til ingen nedetid, en topp moderne infrastruktur, og tilgang til prisvinnende kundeservice om noe først skulle gå galt.

PS: Visste du at Altibox har vårt eget gaming-samfunn på Discord? Les mer om det her!

Tilbud - få opp farten!

Hvis du er på jakt etter en super spillopplevelse, anbefaler vi innkjøp av en Xbox-konsoll på det sterkeste. Og dersom du vurderer det, bør du ta en titt på dette tilbudet:

Vi selger Xbox All Access, som inkluderer en Xbox Series S-konsoll og i tillegg gir deg et 24 måneders Xbox Game Pass Ultimate-abonnement - med tilgang til hundrevis av spill på pc og i skyen. Og bestiller du via et bredbåndabonnement med en nettlinje med hastighet 500/500 Mbps eller høyere, blir du automatisk oppgradert til 1000/1000 Mbps-hastighet uten tillegg i prisen!

Les mer om tilbudet

Og er du blant de veldig heldige som allerede har en Xbox-konsoll, er vi glade for å kunne meddele at vi nå også har fått anledning til å tilby et rent Xbox Game Pass Ultimate-abonnement med høyere netthastighet som en del av pakken!

PS: Dersom du "bare" har pc, bør du likevel vurdere dette tilbudet! Gjennom Game Pass Ultimate får du nemlig tilgang til over 450 underholdende pc-spill.

Les mer om dette

2024-nyheter på Game Pass

Med Xbox Game Pass Ultimate kan du spille hundrevis av kvalitetsspill alene eller sammen med venner, på konsoll, pc eller i skyen. Du får også rabatter og fordeler på add-ons og andre spill. Og det mest spennende: Nye spill kommer stadig inn i tjenesten, så du vil aldri mangle noe å spille.

Så langt i år har allerede storspill som ‘Assassins Creed: Valhalla’, 'F1 23', ‘Resident Evil 2’ og den nye favoritten ‘Palworld’ kommet inn i Game Pass-biblioteket! Og det ryktes å være mye mer i vente, blant annet ‘Stalker 2: Heart of Chornobyl’, ‘Senua's Saga: Hellblade II’ og ‘Ark II’, og ikke minst BÅDE ‘Flight Simulator 2024’ OG ‘Pigeon Simulator’, i tillegg til disse herlighetene:

Du kan se hvilke 473 spill som er i tjenesten nå her: Utforsk Game Pass

Altibox for gamers

I tillegg til at Altibox støtter gamere ved å levere førsteklasses fiberbredbånd, tar vi også en stadig mer aktiv rolle i gamersamfunnet. Blant annet har vi et meget interessant samarbeid med E-sportalliansen, en nasjonal samling av e-sportklubber, der vi vil bidra til å bygge og videreutvikle norsk e-sport på breddenivå, og sørge for at enda flere får bli med og spille.

Vi har også et sterkt søkelys på digital inkludering, og har for eksempel bidratt til å skape økt oppmerksomhet rundt trakasseringen som spesielt jenter opplever i spillmiljøer. Dette er i tråd med regjeringens nye spillmelding, der et av målene i strategien er å skape en inkluderende, trygg og tilgjengelig dataspillkultur.

Gjennom vårt samarbeid med organisasjonene Barnevakten og MOT er vi aktive i arbeidet med å hjelpe både foreldre og barn med å forstå hvordan de best mulig kan navigere en internettverden som ikke alltid har et veldig tydelig kart eller klare regler. Vårt mål er å ha et langsiktig samarbeid for å redusere netthets og ekskludering på nett, slik at enda flere unge kan få en god digital hverdag.