Hopp til hovedinnholdet

Altibox forsterker samarbeidet med E-sport Alliansen

Altibox viderefører og forsterker samarbeidet med E-sport Alliansen, også kjent som Bredde E-sport Alliansen - en nasjonal samling av e-sportklubber på breddenivå.

21. februar 2024

Det siste året har Altibox støttet E-sport Alliansen, nå blir vi en enda tydeligere lagspiller.

- Med dette samarbeidet blir Altibox med på å videreutvikle norsk bredde-e-sport og gir enda flere barn og unge mulighet til å delta på engasjerende gaming-eventer i trygge omgivelser, sier prosjektleder André Baumann i E-sport Alliansen.

E-sport Alliansens hovedformål er å legge til rette for bredde-e-sportserie, bredde-e-sportcup og erfaringsutveksling. Medlemsklubbene er alt fra idrettsklubber til private klubber. Fellesnevneren er at initiativene er registrert i frivillighetsregisteret og har fokus på breddeaktivitet.

- Vi ønsker at flest mulig barn og unge skal få anledning til å game i trygge omgivelser. Dette gjøres ofte gjennom organiserte tilbud, og derfor setter vi nå av enda mer midler i vårt «Altibox-fond» hvor klubber kan søke om midler, sier markeds- og merkevaredirektør Jannicken Lampe i Altibox.

Gjennom samarbeidet med E-sport Alliansen støttet Altibox i fjor egne gaming-eventer for jenter, i tillegg til midlene som ble fordelt gjennom Altibox-fondet. Som en del av det utvidede samarbeidet vil Altibox gi støtte til flere arrangementer med særskilt fokus på inkludering og mangfold i e-sportmiljøet.

Hva Altibox-fondet er og hvordan søke, kan du lese mer om i knappen under:

Jannicken Lampe.
Jannicken Lampe.