Eliteserien

logo-eliteserien23
logo-eliteserien23

Velkommen til Altibox Winter Camp Marbella

Norsk fotball er tilbake, og vi er glade for å kunne bidra når det nå skal spilles treningskamper i Altibox Winter Camp Marbella.

I Spania er gresset er grønt og skjønt, og her skal ny taktikk legges, formasjoner prøves, dødballtriks terpes, og nye spillere presenteres og innvies.

Og du kan få med deg alt!

En god nyhet til norske fans er nemlig at mange av kampene med lag fra Eliteserien og OBOS-ligaen blir streamet på TV 2 Play! Lær hvordan du bestiller TV 2 Play Premium her.

Moroa er allerede i gang, og det vil spilles kamper til godt uti mars, så her er det mye fotball å se. Få oversikt over hvilke lag som spiller når, mot hvem, og om du kan se kampen på TV 2 Play her.

Nedtellingen til Eliteserien 2024 er i gang!

Seriestart for kommende sesong er søndag 31. mars.
31. mars
Odd-Haugesund
1. april
Fredrikstad-Bodø/Glimt
Lillestrøm-Kristiansund
Molde-Strømsgodset
Rosenborg-Sandefjord
Tromsø-Brann
Viking-Sarpsborg
2.april
KFUM-HamKam

Se hele spilleplanen for runde 1-15 her

På nett med fotballfans

Lite engasjerer det norske folk mer enn fotball. Altibox-partnere i hele Norge lever av å gi kundene tilgang til den beste underholdningen, og siden dette for mange er nettopp fotball, er det helt på sin plass at Altibox og våre partnere er med på laget som hovedpartner til Eliteserien.

Vinn møte med din fotballhelt!

Dette er din mulighet til å møte din favorittspiller! Bli med på trening, sitt på benken under kamp, få en superdag i Fanzone, feir seieren i garderoben, spill FIFA sammen eller lær ham noen av dine kule triks.

For å delta i Drømmetreffet finner du frem mobilen din og går inn på Drømmetreffet.no, der filmer du deg selv - eller få noen til å filme deg. Fortell oss hvem du er, hvem som er din favorittspiller og hvorfor akkurat han er så spesiell.