Eliteserien

Spill Eliteserien Fantasy - vinn EM-tur!

Glemte du å bli med i årets versjon av Eliteserien Fantasy fra start? Du kan fremdeles vinne flotte premier! I delkonkurransen "Veien til EM" skal det trekkes en tilfeldig vinner blant alle som er påmeldt spillet innen 1. juni. Premien: EM-tur for to personer med fly fra Gardermoen, hotell inkludert og billetter til kampen mellom Spania og Italia! Du trenger ikke få ett eneste poeng - bare meld deg på og du er med i trekningen. Trenger du mer info, se denne siden.

logo-eliteserien23
hero-tittel2-tv2

Slik ser du Eliteserien 2024

TV 2 har rettighetene til å vise Eliteserien. Noen av kampene vises på TV 2 Direkte og TV 2 Sport 1, men alle kan strømmes med TV 2 Play Premium, som du får bestilt med rabatt gjennom ditt Altibox TV-abonnement.

TV 2 Direkte er inkludert hos alle med Altibox TV.
TV 2 Sport 1 kan du velge inn for 5 poeng på Mine sider her.

For kr 349,- per måned (379,- uten reklame) får du tilgang til TV 2 Play Premium, hvor du kan se alle oppgjørene i Eliteserien, samt mye annet. Dette er rabatterte priser som du kun får gjennom ditt Altibox-abonnement.

Slik får du tilgang til dette tilbudet:

Steg 1: Har du ikke allerede TV 2 Play Basis i din kanalpakke, må du velge inn TV 2 Play Basis for 10 poeng på Mine sider her.

Steg 2: Når TV 2 Play Basis er innvalgt, må du gå til altibox.no/tv2pakker eller trykke på denne knappen for å bestille en oppgradering til TV 2 Play Premium:

Vinn møte med din fotballhelt!

Kjenner du noen mellom 8 og 16 år? Drømmetreffet er deres mulighet til å møte sin favorittspiller! Bli med på trening, sitte på benken under kamp, få en superdag i Fanzone, feire seieren i garderoben, spille FIFA sammen eller lære ham noen kule triks..

Til deg mellom 8 og 16 år: For å delta i Drømmetreffet finner du frem mobilen din og går inn på Drømmetreffet.no, der filmer du deg selv - eller få noen til å filme deg. Fortell oss hvem du er, hvem som er din favorittspiller og hvorfor akkurat han er så spesiell.

På nett med fotballfans

Lite engasjerer det norske folk mer enn fotball. Altibox-partnere i hele Norge lever av å gi kundene tilgang til den beste underholdningen, og siden dette for mange er nettopp fotball, er det helt på sin plass at Altibox og våre partnere er med på laget som hovedpartner til Eliteserien.