Hopp til hovedinnholdet

Strive Sport legges ned

Strive har bestemt seg for å legge ned den lineære kanalen Strive Sport fra 30. juni. Har du valgt den inn på din Altibox TV? Vi har forslag til hva du heller kan bruke de ti poengene den kanalen har kostet på.

20. mai 2021

Strive hadde rettighetene til å vise spansk La Liga, italiensk Serie A og amerikanske MLS frem til nå. TV 2 overtar rettighetene til La Liga i høst, mens det per i dag er uavklart hvem som eventuelt overtar rettighetene til Serie A og MLS.

Strive Sport har kostet ti poeng i vår valgfrihet-meny. Du som har valgt inn denne kanalen kan frigi disse poengene selv på ‘Mine sider’, og velge inn noe annet i stedet. Hvis du velger å ikke gjøre noe, fyker Strive Sport-poengene tilbake i potten til fri bruk senest 14 dager etter avvikling av kanalen.

Velg blant tilgjengelige kanaler og strømmetjenester her

Våre anbefalinger

Trenger du hjelp til å velge noe annet i stedet for Strive Sport? Vi har tips til gode erstattere - enten du vil ha mer fotball og annen sport, eller du vil bytte til film og serier.

Trenger du flere poeng?

Hvis du trenger flere poeng for å kunne velge inn ditt favorittinnhold, bestiller du det enkelt her.

Eurosport - 15 poeng

Få tilgang til alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen! Norsk toppfotball er nå full av nerve og spenning, og den kjører på hele sommeren. I tillegg får du se Wimbledon-tennis, sommer-OL i Tokyo, og mye mer.

Velg inn her

TV 2 Sport - 15 poeng

Velg inn TV 2 Sport 1 og 2, og du får se sluttspillet i U21-EM i fotball, samt 'vanlig' EM som starter 11. juni. I tillegg byr kanalene på sjakk, beachvolley, håndball, sykkel og mye annen variert og interessant sport hele sommeren.

Velg inn her

ABC Studios - 15 poeng

Det er alltid noen kvalitetsserier å finne i denne strømmetjenesten! Det er ikke så mange å velge blant, men det gjør at du slipper å bruke masse tid på å gjøre «riktig» valg.

Velg inn her

Nordisk Film+ - 10 poeng

Med Nordisk Film+ får du tilgang til over 200 filmer, og mange av disse er av svært høy kvalitet! Hovedsakelig filmer fra Norge og Norden, som navnet tilsier, men også flere gullkorn fra Hollywood.

Velg inn her