Hopp til hovedinnholdet

KOPPS! Se svensk humor for kr 0,-

I hele november spanderer vi en av de beste svenske komediene - 'Kopps' - på alle med Altibox TV! Sett av en kveld til å kose deg med noen fine 'poliser'.

4. november 2022

Dette er handlingen i 'Kopps': Et politikontor på det lille stedet Högboträsk skal legges ned fordi det rett og slett ikke finnes kriminalitet der. Da får to av politifolka, Jacob og Lasse, en ide om å høyne statistikken litt for å redde sine egne arbeidsplasser. De vikler seg snart inn i en situasjon som det kan bli vanskelig å komme seg ut av.

I en anmeldelse i Filmbyen, som sier at filmen om de sære karakterne ved Högboträsk Politistasjon byr på lett og god underholdning for stort sett hele familien, kan man også lese følgende:

Her er det godsaker for alle og enhver. Kvalitet og kvantitet! Terningkast 5.

Vi vet at denne filmen er fra 2003. Vi vet at mange av dere har sett den. Og vi vet at mange ønsker en nyere, større film som Månedens film. Vi vet at dere finner filmer lett tilgjengelig hos Viaplay, HBO Max, Netflix, Prime Video, FilmFavoritter, Nordisk Film+, for å nevne noen av strømmetjenestene du kan velge hos oss. Men vi vet også at mange setter stor pris på at vi hver måned tilbyr en god kvalitetsgarantert film, at mange aldri har sett denne - eller ikke har noe imot å se den igjen, og at mange setter pris på at vi varierer hvilken film vi fremhever fra den innholdsrike filmkiosken vår.

Månedens film vil også i fremtiden variere mellom nye og gamle filmer, fra ulike kategorier, med ulike målgrupper. Slik sikrer vi at alle får noe de liker.

Så - i hele november kan du altså når som helst, og gjentatte ganger hvis du vil, ta turen inn i filmkiosken på din Altibox TV, i Altibox-appen eller på nett-tv, og kose deg med leiefilmen ‘Kopps'.