Hopp til hovedinnholdet

Vi spanderer 'Fatherhood'

I hele april spanderer vi 'Fatherhood' på alle med Altibox TV. En fin film om følelser, farskap, familie, kjærlighet, sorg og skitne bleier.

1. april 2023

'Fatherhood' er en drama/komedie fra 2021, og er definitivt Kevin Harts beste filmrolle noensinne.

Her får han være sitt vante, morsomme jeg, men i tillegg bringer filmen og rollen med seg et helt lass med følelser som Hart gjør en solid jobb med å dele med oss seere.

Kort fortalt er handlingen i filmen at Kevin Hart spiller en mann som etter det uventede og tragiske dødsfallet til hans kone, kun én dag etter datterens fødsel, tar på seg en av de tøffeste jobbene i verden: farskap. Vi følger den lille familien og får se han både mer og mindre vellykket prøve å oppdra jenta si som alenefar.
Som en filmanmelder sa:

'Fatherhood' is a heartbreakingly lovely comedy.

Som nevnt er Kevin Hart veldig bra, kanskje til og med overraskende bra, i denne filmen. Du vet sikkert at han kan få deg til å le, men visste du at han kan få deg til å gråte?

Melody Hurd, som skildrer den unge Maddy, gjør som en barneskuespiller skal, og stjeler scenene hun er med i. Hun har en god kjemi med Hart, og dette morsomme, konfliktfylte, herlige og kjærlige samspillet gjør filmen vel verdt å se!

I tillegg har du herlige skuespillere som Alfre Woodard, Paul Reiser og Frankie Faison i større og mindre roller, og alle bidrar på sitt vis til å gjøre denne filmen til god underholdning.

Så benytt sjansen nå som du kan se 'Fatherhood' kostnadsfritt i filmkiosken vår i hele april, du finner den i filmkiosken på din Altibox TV eller her: