Hopp til hovedinnholdet

Den digitale portalen mellom Trolltunga og verden

- For oss er pålitelig og stabilt wifi viktigst, forteller hotellinnehaver Olav Leiv Strand fra Trolltunga Guesthouse.

2. januar 2024
fiberbredbånd + Wifi + sikkerhet

Den digitale portalen mellom Trolltunga og verden

- For oss er pålitelig og stabilt wifi viktigst, forteller hotellinnehaver Olav Leiv Strand fra Trolltunga Guesthouse.

Pålitelig og stabilt nett

Tyssedal og dens majestetiske omgivelser tiltrekker seg reisende fra hele verden på jakt etter de mest ikoniske naturopplevelsene som Norge har å by på. Trolltunga Guesthouse står som en portal til denne vakre naturen.

- De fleste som besøker oss her på Trolltunga Guesthouse er turister som kommer for å besøke Trolltunga, Buabreen, Dronningstien eller Husedalen, forteller hotellinnehaver Olav Leiv Strand.

For at gjestene kan dele sine øyeblikk og holde kontakten med verden rundt dem, setter hotellet pålitilighet og stabilitet først når det kommer til wifi-tilgang. Derfor har de valgt en løsning fra Altibox Bedrift og Haugaland Kraft.

Lær mer om Altibox Bedrift Fiberbredbåndspakke

Spektakulære opplevelser og digitale kontor

- Mange av de som bor hos oss er i Norge for å kunne nyte spektakulær natur. Etter en tur i fjellheimen er det flere som ønsker å kunne dele sine opplevelser med sine kjære verden over. Altibox Bedrifts løsning har gitt oss den nødvendige styrken og stabiliteten for å tilby våre gjester en sømløs nettilgang, slik at de kan dele bilder, videoer og øyeblikk fra noen av de råeste naturopplevelsene i Norges land, sier Olav Leiv Strand.

I tillegg til vertskap for turister som søker naturopplevelser, åpner Trolltunga Guesthouse også dørene for forretningsreisende som deler sine ferdigheter og ekspertise med lokalsamfunnet.

- I disse tilfellene blir hotellet også et midlertidig kontor, og i dagens digitale verden er pålitelig, raskt og sikkert internett avgjørende for å holde forretningene i gang, fortsetter han.

Lær mer om Altibox Bedrift wifi

tyssedal-1920x1080

– Behov for å ha et midlertidig kontor i Trolltunga Guesthouse er også et voksende ønske som vi imøtekommer, sier Olav Leiv Strand.

Fokus på datasikkerhet

trolltunga-guesthouse-olav-strand-1080

– Nå kan vi fokusere på vår kjernevirksomhet, vel vitende om at Altibox Bedrift tar seg av den digitale sikkerheten

I den moderne digitale tidsalderen er datasikkerhet en av de mest kritiske faktorene.

Trolltunga Guesthouse har implementert Cisco Meraki-løsningen fra Altibox Bedrift som gir mulighet for å tilby operativ brannmur, samt utstrakt wifi på hele hotellet.

— Beskyttelsen av våre gjesters personlige informasjon og vår egen driftsinformasjon er av aller høyeste prioritet. Vi forstår at cybersikkerhet er en essensiell del av vår tidsalder. Med stadig mer sofistikerte trusler er det vår plikt å beskytte vår digitale info samt sikre at våre gjester kan nyte en trygg og problemfri internettlinje. Ved å implementere de beste løsningene kan vi beskytte våre og våre gjesters digitale ressurser, sier Strand.

— Med en kombinasjon av en fantastisk beliggenhet og moderne teknologi, ønsker vi våre gjester velkommen til et opphold som er like trygt som det er uforglemmelig, avslutter han.

Lær mer om Altibox Bedrift sikkerhetspakke

Inspirasjon:

Tech-Nerdene i Ixys møter fremtiden

Gasellebedriften har styrket sin data- og nettverkssikkerhet med fiber og sikkerhetsløsninger fra Altibox Bedrift.

Les hele saken

Den digitale portalen mellom Trolltunga og verden

– For oss er pålitelig og stabilt wifi viktigst, forteller hotellinnehaver Olav Leiv Strand fra Trolltunga Guesthouse.

Les hele saken

Laster opp én terabyte i døgnet på Altibox Bedrift-fiber

Lofotkraft Bredbånd: Når CP-rammede Harald Riise tar pull-ups i rullestol på Svolværgeita, eksploderer trafikken fra Lofoten Film Collective, som trenger terabyte-kapasitet for å tilfredsstille verdens behov for film og bilder fra Lofoten.

Les hele saken

Vokser på Altibox Bedrift-fiber og Meraki wifi til hyttefolket

Garasjeanlegg til fritidseiendom er et stort og udekket bedriftsmarked for wifi-løsninger – i tillegg til privat tv og fiber inn på hyttene. I Hallingdal har Altibox-partner Bruse tatt kontroll over hyttemarkedet og parkeringsgarasjene etter mange år med fiberutbygging og høy tillit som lokal aktør.

Les hele saken

Lofoten leder nasjonal digitalisering

Med drahjelp fra Altibox går Lofotkraft og Vesterålskraft i front for den digitale utviklingen i Norge og Skandinavia. Fiberdekningen er allerede 100 % i flere av regionens kommuner – og 5G og IoT står på planen. 

Les hele saken

Altibox Bedrift leverer fiberbredbånd til 120 FUS-barnehager

FUS-barnehager over hele landet får økt bredbåndskapasitet for å sikre god kvalitet og funksjonalitet for selskapets IT tjenester. Bak leveransen står blant annet Altibox-partnere fra sør til nord, som har levert over halvparten av aksessene.

Les hele saken