Få dekning i hele huset med Altibox Wifi Pluss

Forside » Bredbånd » Wifi Pluss

Dekning i hele huset

Med Altibox Wifi Pluss forsterkes signalet slik at hele familien kan bruke nettet til det de vil, så mye de vil, i alle etasjer - samtidig.

Kun kr 990,-

Godt nett i alle rom

Aldri har det vært enklere å få utmerket nett i hele boligen. Med Altibox Wifi Pluss unngår du dødsoner i hjemmet. Det betyr at alle i familien kan surfe og strømme med kjapt og stabilt nett i alle rom.

Hvor mange trenger du

En god hjemmesentral er i mange boliger tilstrekkelig, så lenge den er sentralt plassert. Har du derimot en stor leilighet eller et hus, anbefaler vi en forsterker per etasje.

1

Liten bolig

Hus/leilighet opptil 80 kvm Hjemmesentral.

1
2

Mellomstor bolig

Hus/leilighet opptil 200 kvm Hjemmesentral + Wifi Pluss

1
2
2

Stor bolig

Hus/leilighet opptil 350 kvm Hjemmesentral + 2 x Wifi Pluss.

1 Hjemmesentral
2 Wifi Pluss

Spesialutviklet for fibernett

Strøm som en drøm med hastigheter som er mangedoblet landsgjennomsnittet. Altibox Wifi Pluss er utstyrt med den nyeste teknologien, og med både Dual Band- og Cross Band-teknologi er du sikret lynraskt fibernett trådløst.

Lekende lett installasjon
Wifi Pluss fungerer både trådløst og via kabel, og er lekende lett å installere selv. For best resultat anbefaler vi alltid kablet tilkobling.

Kom i gang med Altibox Wifi Pluss

Altibox Wifi Pluss er kompatibel med hjemmesentralene avbildet under og oppsettet er avhengig av hvilken hjemmesentral du bruker. Finn din hjemmesentral nedenfor og følg steg for steg-guiden for den aktuelle modellen. Altibox Wifi Pluss vil ikke virke dersom hjemmesentralen er satt i bro-modus. Vi anbefaler alltid kablet tilkobling av Altibox Wifi Pluss.

Altibox FMG

Kompatibel med Wifi Pluss

Altibox_FMG

ZyXEL P2812ac

Kan ikke brukes trådløst med Wifi Pluss

ZyXEL_P2812ac

ZyXEL P2812

Kan ikke brukes trådløst med Wifi Pluss

ZyXEL_P2812