Gjenopprett fabrikkinstillinger Modell A

Husk å nullstille dekoderen hvis du ikke lenger skal bruke den

Hvis du skal flytte og overlate Altibox-dekoderen til nye beboere, eller du skal sende den i retur, så må du tilbakestille den til fabrikkstandard først. Slik gjør du det:

Slik gjør du:

  1. Trykk på hjem-knappen ("huset") på fjernkontrollen. Naviger opp og bort med pilknappene til du kommer til det lille "tannhjulet" som er <Innstillinger>. Trykk OK. Gå ned til <Enhetsinnsillinger> og trykk OK.
  2. Gå nedover til <Enhetsinnstillinger> og trykk OK. Etterpå går du ned til <Tilbakestilling til fabrikkstandard> og trykker OK.
  3. Bekreft med OK på <Tilbakestilling til fabrikkstandard> og OK på <Slett alt>.
  4. Dekoderen vil nå ta en omstart og gå tilbake til fabrikkstandard. Dine innlogginger og apper, passord og andre personlige spor vil bli slettet.