Hopp til hovedinnholdet

Viken Fiber sponser Superselma sin panteordning

Gjennom flere år har vår partner, Viken Fiber, samarbeidet med organisasjonen Superselma, en frivillig, uavhengig og landsdekkende organisasjon som via innsamlede midler jobber for å skape lysglimt, kunnskap og håp for kreftsaken.

31. mai 2022
Pant_viken

Tekst: Anne Guro Lia Ringsevjen, Viken Fiber

På Viking Fibers kontor i Drammen står det flere Superselma- pantebokser hvor rundt 140 ansatte kan levere tomflasker som kanskje ellers hadde vært i veien på kontoret eller bare blitt kastet.

– Med denne panteordningen tar vi hensyn til miljøet, samtidig som vi støtter en veldig viktig sak, sier Joakim Borgersen Hansen i Viken Fiber.

Tommy Kristiansen i Superselma forteller at det hele begynte en gang for flere år tilbake da Selma var under behandling. Garasjen var full av pant og ideen til et prosjekt for å skape Lysglimt for kreftsyke barn var i gang!

– Viken Fiber sin innsats betyr mye for Superselma, de kreftsyke barna og helt klart meg personlig at bedriften har tro vårt arbeid, sier Tommy Kristiansen.

Støtteforeningen for Kreftrammede jobber for å skape kunnskap og håp for kreftsaken. Superselma-prosjektet er foreningens barneprosjekt og deres fremste mål er å skape lysglimt til kreftsyke barn som er under behandling. De jobber for å nå ut til så mange som mulig med positive opplevelser og er opptatt av:

  • Tett dialog med helsepersonell for å hjelpe på beste måte.
  • Ta vare på pårørende.
  • At veien for å få hjelp er kort. Ta avgjørelser fortløpende.
  • Møte pasientene og de pårørende i den situasjonen de befinner seg i der og da med respekt, forståelse og ydmykhet.
  • Gi bedre kompetanse til helsepersonell.

Ønsker du eller din bedrift å delta på Superselma sin panteordning?

Har du også lyst til å bidra? Du kan gjøre dette privat ved å pante selv og vippse beløpet til 77762. Merk beløpet med «pant» i meldingsfeltet på vipps.

Du kan også få med din bedrift på panteordningen. Næringslivet er en viktig bidragsyter for Superselma og de er avhengig av samarbeid med bedrifter for å kunne gjennomføre sine prosjekter.

Vil du vite mer? Søk opp Superselma på Facebook, eller les mer på www.superselma.no

Altibox Bedrift Premium sikrer hotellgjester i Vesterålen

15. September 2022

Det 18 rom store Hotell Regine i Bø i Vesterålen er strålende fornøyd med Altibox-pakken fra Vesterålskraft Bredbånd: Altibox Bedrift Premium gir lynraskt fiberbredbånd, stabilt og kjapt trådløst nett, og en sikkerhetspakke som kontinuerlig sikrer hotellets gjester og ansatte mot digitale trusler.

Les mer

Endelig kom fiberen til bygda

5. July 2022

Nå slipper barna å logge av iPaden når far skal inn i nettbanken. Og endelig kan taxisjåførene være helt trygge på at bankterminalene får forhold når de skal ta betaling i den lille bygda Gåssand. Det har lynraskt bredbånd sørget for.

Les mer

5G + fiber = sant 💖

29. June 2022

Fibernett fra Altibox er et fremtidsrettet valg som gir deg en eksklusiv båndbredde rett inn i boligen din. Snart skal vi også tilby trådløst bredbånd over 5G, slik at enda flere kommer på godt nett, uansett hvor de bor.

Les mer

Gravde syv kilometer grøft for bedre nett

9. June 2022

I og rundt det lille tettstedet Kvalbein har beboerne i flere år slitt med tregt og utstabilt nett. Til slutt tok de saken (og spadene) i egne hender.

Les mer
Kristin Dahle Larsen og Atle Andersen i Altibox gleder seg til 5G

Altibox kommer snart på 5G

3. June 2022

Altibox og partnerne har levert fiberbredbånd til kunder over hele Norge. Nå er 5G også på gang, og produktet Trådløst Bredbånd skal være tilgjengelig i løpet av første halvår 2023.

Les mer

Bergens eldste gater med byens raskeste internettlinjer

6. May 2022

Det er kanskje den vanskeligste gravejobben i Bergen, men når sentrumsbeboere skal komme på godt nett, må brosteinen opp før Altibox-fiberen går ned.

Les mer

Med fiber er borte bra, men hjemme best

22. April 2022

Røst kunne mistet en person, men fikk to. Det hadde de sannsynligvis ikke fått uten fiber fra Lofotkraft Bredbånd.

Les mer

Prosjekt Nabofiber ga samhold – og godt nett

22. April 2022

Da sønnen brukte over to timer på å få levert leksene over nett, var det nok for pappa Roger Bekkavik. Han tok kontakt med Signal Bredbånd og fikk sammen med gode naboer skikkelig Altibox-nett til bygda Marka i Vefsn kommune.

Les mer

Norges første tretopphytte med fiber

12. April 2022

Langt i Østfolds dype skoger ligger det som trolig er landets eneste trehytte med egen fiber. Ni meter over bakken har Per og Berit en herlig panoramautsikt, samtidig som lynraskt fiberbredbånd gjør at de kan bytte utsikten med tv-kanaler og strømmetjenester via Altibox TV.

Les mer