Hopp til hovedinnholdet

Det beste fra 2023: Se favorittene i Altibox X 📺

Dette er årets mest sette titler på strømmetjenesten Altibox X. Har du gått glipp av disse seriene og filmene? Da har du noe gøy i vente!

23. januar 2024

I 2023 ble strømmetjenesten Altibox X inkludert i tv-abonnementet - fylt av både eksklusive originalserier, nisjeproduksjoner og norske filmklassikere. Nå er oppsummeringen fra fjoråret klar - og her får du topp fem-lista. Kanskje du finner en ny favoritt?

Variert liste - med en populær drøm på topp

Et av de mest populære søkene på Finn.no er 'småbruk', så mye tyder på at flere nordmenn går med en liten bonde i magen. Den mest sette serien på Altibox X i året som gikk handler om nettopp denne drømmen. I dokumentarserien 'Drømmen om et småbruk'  følger vi en familie fra Bergen som tok sjansen - og gjør alt de kan for å stable sitt nye liv på beina. Kanskje denne serien inspirerer deg til å følge en av dine drømmer?

Nummer to på lista er 'Liv' - en dramaserie fra det vakre og ville nord. Dramaserien teller nå to sesonger, og har fått svært gode tilbakemeldinger fra seerne. Anbefales!

'Jentene fra Englandsbåten' hadde premiere i strømmetjenesten helt på tampen av året, men ble umiddelbart en seerfavoritt. Basert på en bestselgende bok med samme navn har serien raskt fått fotfeste som en av årets mest sette.

De to siste titlene på topp fem-lista er filmer. Barnefavoritten 'Richard Storken' er fengende animasjon for hele familien, og 'En affære' med 'Skam'-kjendis Tarjei Sandvik-Moe og Andrea Bræin-Hovig som handler om forholdet mellom lærer og elev mottok blandet kritikk da den nådde kinoer i 2018, men har tydeligvis vekket nysgjerrighet blant seerne - og ble altså en av fjorårets mest sette titler i strømmetjenesten Altibox X.

Har du lastet ned appen?

Vi vil bare minne om at Altibox-appen er en ypperlig måte å ta med tv-universet ditt på hyttetur, på reise, eller bare ned til Apple TV-en i kjellerstua.
app-mobil

Har du lastet ned appen?

Vi ville bare minne på at Altibox-appen er en ypperlig måte å ta med tv-universet ditt på hyttetur, på reise, eller bare ned til Apple TV-en i kjellerstua.