Hopp til hovedinnholdet

Altoppslukende action og kløktig krim ⚡💣

Er du typen som elsker ei genial krimgåte eller trenger action for å holde deg våken? Sjekk om du har sett serie- og filmskattene vi har valgt ut for deg!

23. mai 2023

Gjengkriminalitet, en ny, svensk skatt og en gripende filmatisering fra virkeligheten. Her er både film- og serietips fra action- og krimverdenen.

Alle tipsene er fra strømmetjenester som kan du kan velge med poengene som du har inkludert i Altibox-abonnementet ditt:
Her kan du velge inn (og ut) strømmetjenester >

Usikker på hvordan du velger? Slik bruker du poengene dine >

 

SERIE

Peaky Blinders

En beryktet gjeng i Birmingham ledes av den steinharde forbryteren Tommy Shelby, som nylig har kommet tilbake fra tjeneste under første verdenskrig. Shelby skyr ikke noen midler for å komme seg opp og frem i verden. Publikum avleverer skyhøye 8,8 på IMDb.

SERIE

Mayans M.C.

5. og siste sesong kan strømmes fra 1. juni

Mayans M.C.s kamp for respekt og makt fortsetter i en eksplosiv femte sesong. Denne følger Esekiel 'EZ' Reyes, den begavede sønnen i en stolt latinofamilie som har blitt offer for de kriminelle kartellene. Nå driver hevntørsten ham inn i et liv han verken ønsket eller så for seg.

SERIE

Blacklist

Vi følger FBI-agenten Elizabeth Keen, som under mystiske omstendigheter møter det kriminelle geniet Red. Sammen bekjemper de verdens farligste forbrytere.

FILM

Beck – Quid Pro Quo (48)

En mann blir funnet død på et loppemarked sør i Stockholm. Det ser ut som et vanlig ran som har gått galt, men etterforskningen tar en uventet vending når SÄPO interesserer seg for saken.

Denne filmen varer i 89 min, men Beck-universet i TV 2 Play inneholder timevis med både episoder og filmer.

SERIE

Perry Mason

Den amerikanske fiksjonens mest legendariske forsvarsadvokat, Perry Mason, får tiårets kriminalsak i hendene når han blir bedt om å forsvare to meksikanske brødre som er beskyldt for å drepe sønnen til en rik oljemagnat. Sesong 2 høster enda flere lovord enn eneren, og du trenger ikke å ha sett sesong 1 for å se denne.

FILM

Hotel Mumbai

Filmen forteller den dramatiske historien om terrorangrepet på det berømte og tradisjonsrike Taj Hotel i den indiske byen Mumbai. Blant hotellets modige medarbeidere møter vi den kjente kokken Hemant Oberoi og kelneren som risikerer livet for å beskytte hotellets gjester. Mens hele verden ser på, blir et desperat par tvunget til å gjøre det utenkelige for å beskytte sitt nyfødte barn.

2023web-stortbilde-peaky
SERIE

Peaky Blinders

En beryktet gjeng i Birmingham ledes av den steinharde forbryteren Tommy Shelby, som nylig har kommet tilbake fra tjeneste under første verdenskrig. Shelby skyr ikke noen midler for å komme seg opp og frem i verden. Publikum avleverer skyhøye 8,8 på IMDb.

2023web-stortbilde-mayans
SERIE

Mayans M.C.

5. og siste sesong kan strømmes fra 1. juni

Mayans M.C.s kamp for respekt og makt fortsetter i en eksplosiv femte sesong. Denne følger Esekiel 'EZ' Reyes, den begavede sønnen i en stolt latinofamilie som har blitt offer for de kriminelle kartellene. Nå driver hevntørsten ham inn i et liv han verken ønsket eller så for seg.

2023web-stortbilde-blacklist
SERIE

Blacklist

Vi følger FBI-agenten Elizabeth Keen, som under mystiske omstendigheter møter det kriminelle geniet Red. Sammen bekjemper de verdens farligste forbrytere.

2023web-stortbilde-beck
FILM

Beck – Quid Pro Quo (48)

En mann blir funnet død på et loppemarked sør i Stockholm. Det ser ut som et vanlig ran som har gått galt, men etterforskningen tar en uventet vending når SÄPO interesserer seg for saken.

Denne filmen varer i 89 min, men Beck-universet i TV 2 Play inneholder timevis med både episoder og filmer.

2023web-stortbilde-perry
SERIE

Perry Mason

Den amerikanske fiksjonens mest legendariske forsvarsadvokat, Perry Mason, får tiårets kriminalsak i hendene når han blir bedt om å forsvare to meksikanske brødre som er beskyldt for å drepe sønnen til en rik oljemagnat. Sesong 2 høster enda flere lovord enn eneren, og du trenger ikke å ha sett sesong 1 for å se denne.

2023web-stortbilde-mumbai
FILM

Hotel Mumbai

Filmen forteller den dramatiske historien om terrorangrepet på det berømte og tradisjonsrike Taj Hotel i den indiske byen Mumbai. Blant hotellets modige medarbeidere møter vi den kjente kokken Hemant Oberoi og kelneren som risikerer livet for å beskytte hotellets gjester. Mens hele verden ser på, blir et desperat par tvunget til å gjøre det utenkelige for å beskytte sitt nyfødte barn.