Norske bedrifter med Altibox-bredbånd er de mest fornøyde

Norges mest tilfredse bredbåndskunder* tilhører Altibox. EPSI-resultatene for 2019 gir nok en gang topp-plassering i kategorien bredbånd bedrift.

28. oktober 2019

Vil din bedrift bli kunde hos Altibox?

Da resultatene fra  EPSI Norge sin kundeundersøkelse ble klare i dag, tronet Altibox på toppen med 74 poeng - og en solid luke til nummer to, på 69,3 poeng. Altibox scorer svært bra både på bredbåndets stabilitet og hastighet, og bedriftskundene opplever i stor grad at Altibox tilbyr riktig bredbånd til deres bruk.

– Vi tilbyr et ettertraktet kjerneprodukt i lynraskt og stabilt fiberbredbånd, men har i tillegg flere og flere ettertraktede tilleggstjenester som norske bedrifter vil ha, slik som tv, telefoni, DDOS-beskyttelse og mobil redundans, sier Stian Røisland, kommersiell direktør i Altibox Bedrift.

Les mer om hva Altibox kan tilby bedrifter

God lokal forankring

Han fremhever viktigheten av tilstedeværelse for kundenes tilfredshet. Et landsdekkende nettverk av dyktige partnere og forhandlere, sikrer dette for Altibox:

– Vi har en god, lokal forankring landet over. Våre fantastiske partnere har daglig oppfølging med hundrevis av bedriftskunder og passer på at disse til enhver tid har det de trenger i arbeidshverdagen. I tillegg til dette tilbyr vi nasjonale bedrifter med flere lokasjoner våre tjenester. Det er viktige faktorer for å lykkes!

I tillegg er god kundeservice avgjørende for kundenes opplevelse:

– God kundeservice er viktig både for oss og kundene. Vi vil tilby en best mulig totalopplevelse for våre kunder, derfor er vi lett tilgjengelige, og sørger for at bedriftskundene føler seg godt ivaretatt, sier Røisland.

 

Vi tilbyr et ettertraktet kjerneprodukt i lynraskt og stabilt fiberbredbånd, men har i tillegg flere og flere ettertraktede tilleggstjenester som norske bedrifter vil ha

Stian Røisland, kommersiell direktør i Altibox Bedrift

Sjekk om din bedrift kan få Altibox

Favoritt også blant privatkunder

Altibox tok i år som i fjor førsteplassen i både bredbånd- og tv-kategoriene i privatmarkedet. De tilfredse bredbåndskundene sender Altibox til topps for tiende året på rad! Altibox-partnerskapet beholder også tronen hos tv-kundene som ble gjenerobret i fjor.

– Vi er i tøff konkurranse med dyktige aktører, og tar på alvor at kundene har høye krav til bransjen. Kundenes tilfredshet og lojalitet er ingen selvfølge, men krever hardt arbeid hver dag. Derfor er vi ekstra stolte over å fortsatt ha de mest tilfredse og lojale kundene både på bredbånd og tv, sier administrerende direktør, Thomas Skjelbred.

Også styreleder Toril Nag er fornøyd:

– Dette er fantastiske resultater som inspirerer oss til å fortsette arbeidet med å levere fiber i hele Norge, sier hun. Nags hypotese er at sterk lokal forankring i hele landet gjennom lokale fiberpartnere, kombinert med et nasjonalt Altibox med sterke nasjonale og internasjonale partnere og rikt innhold, til sammen gir gode kundeopplevelser.

Les mer om seirene i privatmarkedet

 

*EPSI Rating Norge foretar en nasjonal og uavhengig måling av kundetilfredshet og lojalitet innen telekombransjen.

Relaterte saker

God coworking krever godt internett

14. november 2019

–Coworking er en trend vi ser vokser her i Lofoten, sier Julie Charlotte Drechsler. Hun og Michael Baumann er ansvarlig for Lofoten HUB, en av de siste cowork-etableringene i Lofoten.

Les mer

Norske bedrifter med Altibox-bredbånd er de mest fornøyde

28. oktober 2019

Norges mest tilfredse bredbåndskunder* tilhører Altibox. EPSI-resultatene for 2019 gir nok en gang topp-plassering i kategorien bredbånd bedrift.

Les mer

Strive Sport TV - mer fotball!

8. oktober 2019

Endelig er den her: Strive Sport TV – kanalen som inneholder det meste og det beste fra den spanske og italienske ligafotballen!

Les mer

Privat motorvei til Microsoft

8. oktober 2019

Bedrifter opplever forsinkelser i nettet når mange bruker Microsofts produkter og tjenester samtidig. Når det er rushtid på nettet kan du forhindre at din bedrift ikke havner bakerst i køen.

Les mer