Hopp til hovedinnholdet

Norske bedrifter med Altibox-bredbånd er de mest fornøyde

Norges mest tilfredse bredbåndskunder* tilhører Altibox. EPSI-resultatene for 2019 gir nok en gang topp-plassering i kategorien bredbånd bedrift.

28. oktober 2019

Vil din bedrift bli kunde hos Altibox?

Da resultatene fra  EPSI Norge sin kundeundersøkelse ble klare i dag, tronet Altibox på toppen med 74 poeng - og en solid luke til nummer to, på 69,3 poeng. Altibox scorer svært bra både på bredbåndets stabilitet og hastighet, og bedriftskundene opplever i stor grad at Altibox tilbyr riktig bredbånd til deres bruk.

– Vi tilbyr et ettertraktet kjerneprodukt i lynraskt og stabilt fiberbredbånd, men har i tillegg flere og flere ettertraktede tilleggstjenester som norske bedrifter vil ha, slik som tv, telefoni, DDOS-beskyttelse og mobil redundans, sier Stian Røisland, kommersiell direktør i Altibox Bedrift.

Les mer om hva Altibox kan tilby bedrifter

God lokal forankring

Han fremhever viktigheten av tilstedeværelse for kundenes tilfredshet. Et landsdekkende nettverk av dyktige partnere og forhandlere, sikrer dette for Altibox:

– Vi har en god, lokal forankring landet over. Våre fantastiske partnere har daglig oppfølging med hundrevis av bedriftskunder og passer på at disse til enhver tid har det de trenger i arbeidshverdagen. I tillegg til dette tilbyr vi nasjonale bedrifter med flere lokasjoner våre tjenester. Det er viktige faktorer for å lykkes!

I tillegg er god kundeservice avgjørende for kundenes opplevelse:

– God kundeservice er viktig både for oss og kundene. Vi vil tilby en best mulig totalopplevelse for våre kunder, derfor er vi lett tilgjengelige, og sørger for at bedriftskundene føler seg godt ivaretatt, sier Røisland.

 

Vi tilbyr et ettertraktet kjerneprodukt i lynraskt og stabilt fiberbredbånd, men har i tillegg flere og flere ettertraktede tilleggstjenester som norske bedrifter vil ha

Stian Røisland, kommersiell direktør i Altibox Bedrift

Sjekk om din bedrift kan få Altibox

Favoritt også blant privatkunder

Altibox tok i år som i fjor førsteplassen i både bredbånd- og tv-kategoriene i privatmarkedet. De tilfredse bredbåndskundene sender Altibox til topps for tiende året på rad! Altibox-partnerskapet beholder også tronen hos tv-kundene som ble gjenerobret i fjor.

– Vi er i tøff konkurranse med dyktige aktører, og tar på alvor at kundene har høye krav til bransjen. Kundenes tilfredshet og lojalitet er ingen selvfølge, men krever hardt arbeid hver dag. Derfor er vi ekstra stolte over å fortsatt ha de mest tilfredse og lojale kundene både på bredbånd og tv, sier administrerende direktør, Thomas Skjelbred.

Også styreleder Toril Nag er fornøyd:

– Dette er fantastiske resultater som inspirerer oss til å fortsette arbeidet med å levere fiber i hele Norge, sier hun. Nags hypotese er at sterk lokal forankring i hele landet gjennom lokale fiberpartnere, kombinert med et nasjonalt Altibox med sterke nasjonale og internasjonale partnere og rikt innhold, til sammen gir gode kundeopplevelser.

Les mer om seirene i privatmarkedet

 

*EPSI Rating Norge foretar en nasjonal og uavhengig måling av kundetilfredshet og lojalitet innen telekombransjen.

Relaterte saker

Altibox Bedrift Premium sikrer hotellgjester i Vesterålen

15. september 2022

Det 18 rom store Hotell Regine i Bø i Vesterålen er strålende fornøyd med Altibox-pakken fra Vesterålskraft Bredbånd: Altibox Bedrift Premium gir lynraskt fiberbredbånd, stabilt og kjapt trådløst nett, og en sikkerhetspakke som kontinuerlig sikrer hotellets gjester og ansatte mot digitale trusler.

Les mer

InterPadel går for Altibox Bedrift Premium

9. juni 2022

InterPadel-sentrene i Stavanger, Sandnes og Forus valgte fiberbredbånd og wifi med utvidet sikkerhet for å gi kundene den ultimate nett-opplevelsen.

Les mer

Altibox Bedrift har Norges mest fornøyde bredbåndskunder

1. november 2021

I syv strake år har Altibox Bedrift kunnet feire å ha Norges mest fornøyde bredbåndskunder. Tallenes tale er klar: Også i 2021 topper Altibox Bedrift statistikken på kundetilfredshet i bedriftsmarkedet!

Les mer

Altibox Bedrift valgt som største bredbåndsleverandør til kirker over hele Norge

21. oktober 2021

Evnen til å møte lokale behov, finne synergier og presse pris i utbyggingsprosjekter gjør Altibox til en ideell bredbåndsleverandør til Kirkepartner. De leverer IKT-tjenester til kirkens 420 organisasjoner over hele Norge.

Les mer